Painting Matters

Tarihler: 05 Kasım 2013 Salı ~ 30 Kasım 2013 Cumartesi

Yer: Art On İstanbul

Adres: Şair Nedim Cd. No.4, Akaretler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 1543

Web: http://http://www.artonistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2013 ~ Kas 30, 2013

Sanat dünyasına yeni bir soluk katan ve yıldızı yükselen sanatçılara sağladığı platform ile adından sıkça söz edilen Art ON İstanbul, 4 Kasım – 30 Kasım 2013 tarihleri arasında “Painting Matters” adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.

Art On İstanbul tarafından temsil edilen sanatçıların ürettikleri seçkiden oluşan bu sergi; sanatçının alışagelen bir medyum olan resim üretimi konusunda yaşadıklarını sorguluyor. Burcu Perçin, Olcay Kuş, Hayal İncedoğan, Kemal Seyhan, Zekeriya Sarıbatur sergide yer alan isimler arasında.

Sanatçının malzeme, konu ve teknikle olan ilişkisini irdeleyen sergi, resme dair unsurları ele almayı amaçlıyor. Her bir sanatçı farklı bir konu çerçevesinde ele aldığı işlerinde malzeme ile yeni bir iletişime geçiyor. Böylelikle yeni bir resim dili yaratıyor.

Konunun birbirinden farklılığı, malzemenin değişkenliği ya da aynılığı bu sefer sanatçının üslup konusunu gündeme getiriyor. Resimde farklılığın ele alındığı bu sergide, imgenin gücü, malzemenin etkisi, malzeme ile sanatçının ilişkisi, bu ilişki sonucu ortaya çıkan dönüşüm, konunun ele alınış biçimi izleyiciye kıyaslama, inceleme ve sorgulama imkanı sunuyor.

4 Kasım’da başlayan ve 30 Kasım’a kadar süren bu ilginç sergi Art ON İstanbul’da izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT