Pera Müzesi Anneler Günü’nde Annelere Ücretsiz

Tarihler: 01 Mayıs 2011 Pazar ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Pera Müzesi

Adres: Evliya Çelebi Mah. Meşrutiyet Caddesi 65, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2011 ~ May 8, 2011

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 8 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde tüm annelere kapılarını ücretsiz olarak açıyor.

7 Nisan’da ziyarete açılan “İhsan Cemal Karaburçak” ve “Temelde İnsan: Çağdaş Sanat ve Nörobilim” sergilerinin yanı sıra daimi koleksiyonlardan oluşan “Düşlerin Kenti İstanbul”, “Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri Koleksiyonu” ile “Kütahya Çini ve Seramikleri” sergilerini de izleyebilecek olan “Anneler” için ayrıca Pera Café’de pasta ve sıcak içecekten oluşan indirimli özel bir mönü de hazırlandı.

Annelerine hediye almak isteyenler için ise, 1-8 Mayıs tarihleri arasında Artshop’ta %15 indirim uygulanıyor. Ayrıca Pera Müzesi Dostluk Programı’na bir yıllık üyelik %25 indirimli olarak satışa sunuluyor. Dostluk Kartı, 1 yıl boyunca geçerli ücretsiz müze ziyareti ve Pera Film gösterimleri, Artshop ve Pera Café’de %20 indirim, Pera Müzesi Dostları’na özel etkinliklere katılım ve Program Ortaklarında çeşitli ayrıcalıkları kapsıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT