Periferiden Bellek Kayıtları

Tarihler: 15 Kasım 2011 Salı ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Gallery Linart

Adres: Abdi İpekçi Caddesi, Gülen Apt. No:24, Daire 4, Nişantaşı, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 247 47 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2011 ~ Ara 10, 2011

Gallery Linart, Eskişehirli 5 genç yeteneği, “Periferiden Bellek Kayıtları” başlıklı sergiyle, 15 Kasım – 10 Aralık 2011 tarihleri arasında mekanında ağırlıyor! İsmini “dış, çevre, uç” anlamına gelen “periferi”den alan sergi, Eskişehirli genç sanatçıları, sanatın Türkiye’deki merkezi İstanbul ile buluşturmasıyla da farklı bir öneme sahip!

Eskişehirli genç yetenekler Birkancan Özkan, Gökcen M. Kılınç, Mehmet Çevik, Özge Öner ve Serkan Küçüközcü; Gallery LiNART’da yer alacak serginin adını “Periferiden Bellek Kayıtları” olarak belirlediler. “Periferi” kelimesinin sözlüklerde “dış, çevre, uç” olarak tanımlandığını belirten sanatçılar kelimenin aslında “merkezde olmayan, fakat merkezden de tamamıyla kopuk olmayan” bir konumlanmaya işaret ettiğini bildiriyorlar.

Türkiye’de, sanat piyasasının merkezi kabul edilen İstanbul haricinde de farklı bir dinamiğin olduğunun altını çizen sanatçılar, kendilerinin merkezden uzak yaşadıklarını ancak ondan da kopmadıklarını bildiriyorlar. Merkezin dışında gerçekleştirilen sanatsal üretimlere dikkat çeken gençler, merkezdeki sanatçılarla aynı koşullarda olmasalar dahi kimi zaman aynı sorunlardan beslendiklerini ifade ediyorlar.

Genç sanat galerisi Gallery LiNART; kendisi gibi genç Eskişehirli sanatçıları İstanbullularla buluşturduğu “Periferiden Bellek Kayıtları” adlı sergisini, 15 Kasım – 10 Aralık 2011 tarihleri arasında tüm sanatseverlerin ilgisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT