Peron - Hale Güngör Resim Sergisi

Tarihler: 05 Ekim 2010 Salı ~ 28 Ekim 2010 Perşembe

Yer: Odakule Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No: 142 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 46 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2010 ~ Eki 28, 2010

Hale Güngör Resim Sergisi - Peron

Odakule Sanat Galerisi 5 Ekim’den itibaren Hale Güngör’ün yeni resim sergisini ağırlıyor.

Sanatçının New York, Stockholm ve İstanbul’da tamamladığı en son çalışmalarının yer aldığı dokuzuncu kişisel sergisi “Peron”da izleyicileri tren vagonları, tarçınlı kurabiyeler, geyik silüetleri, uçak pencereleri, yılbaşı ışıkları ve ahtapotlar bekliyor.

Bekleyiş, yolculuk ve yer değiştirme temaları etrafında dönen “Peron”da tuval üzerine yağlıboyanın yanısıra Güngör’ün hamur, desenli kumaş ve dantel gibi malzemelerle renklendirdiği farklı tekniklerde resimleri de yer alıyor.

1981 Adana doğumlu sanatçı Hale Güngör, 1986-89 yılları arasında İsviçre’de yaşadı. 1993’te başlayan Robert Kolej döneminde İrfan Korkmazlar ile heykel, Gülçin Aksoy ile resim çalıştı. 2004 yılında Paris Parsons School of Design`dan Güzel Sanatlar eğitimi diplomasını aldıktan sonra İstanbul’da kendi atölyesini kurdu, yurtiçi ve yurtdışında birçok karma sergi, sanat fuarı ve bienale katıldı, İstanbul ve Paris’te kişisel sergiler açtı. 2008 yılında New York’a taşınarak Pratt Institute Resim Bölümü’nü yüksek akademik başarıyla bitirdikten sonra, 2010’da Stockholm’e yerleşmek üzere yola koyuldu.

“Peron” 28 Ekim`e kadar ziyaretçilere açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT