Philip Tsiaras

Tarihler: 18 Ekim 2008 Cumartesi ~ 31 Ekim 2008 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Altıpatlar Sok. No 26 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 2519163

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2008 ~ Eki 31, 2008
Galeri Artist Çukurcuma’da Sanatçı Philip Tsiaras “18-31 Ekim 2008” tarihleri arasında

Philip Tsiaras 1952 New Hampshire doğumludur. Amherst Kolej’de karşılaştırmalı edebiyat okudu. Lucas Samaras ile çalışdı. Kendi şiir için prestijli bir ödül kazandıktan sonra, modern yunan şiirini İngilizceye çevirmek için 1976 da burslu olarak Yunanistan’a gitti. Amerika’ya döndüğünde fotoğrafla çalışmaya başladı. Aynı zamanda yazma ve görsel tasvir arasındaki ilişkileri keşfediyordu.

Tisaras, tuval, cam, seramik, bronz, fotoğraf dahil çok çeşitli malzemeyle çalışır. Philip Tsiaras dünyanın her yerinde 70 den fazla kişisel sergi açmıştır. İşleri New York Metropolitan Müzesi’nin sürekli koleksiyonunda, ayrıca İtalya, Almanya ve Amerika’nın ise önemli müzelerinde yer almaktadır.

2001 Venedik Bianeli’ne son katılımı çok büyük başarı kazandı. Yirmi milyon ziyaretçi Canal Grande önünde beş ay boyunca yerleşmiş olan 3 metre yüksekliğindeki, sosyal tırmanıcısı -dağcı- heykelini gördü.
Onun Grese’deki ilk retrospektif sergisi Thessaloniki Devlet Çağdaş Sanat Müzesi ve Larissa’da ki Çağdaş Sanat Merkezi’nin ortak organizasyonudur.

Galeri Artist Çukurcuma 18-31 Ekim 2008- tarihlerinde “ Philip Tsiaras Resim Sergisi’ne” ev sahipliği yapıyor. Pazar hariç 11.00- 19.00 arası izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT