Rampa´dan İkinci Sergi: Güçlü Öztekin

Tarihler: 18 Eylül 2010 Cumartesi ~ 23 Ekim 2010 Cumartesi

Yer: Rampa

Adres: Şair Nedim Caddesi No:21A Akaretler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 08 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2010 ~ Eki 23, 2010

Rampa 18 Eylül -23 Ekim tarihleri arasında Güçlü Öztekin’in ‘kAPLANKADİLAk - Pis bir adamdı ama ellerini iyi yıkardı’ adlı 4. kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Bu sergi aynı zamanda İstanbul sanat dünyasının yeni mekanı Rampa’nın da ikinci sergisi olma özelliğini taşıyor.

Sanatçı kağıt üzerine akrilik ya da karışık teknikle ortaya çıkardığı işleri galeride tekrar işlemden geçirerek izleyiciye sunuyor. Öztekin, kAPLANKADİLAk için mekanı performatif bir alan olarak kullanıyor. Sanatçıya göre, sergilenmemiş olan yapıtlar ham haldedir; eserlerin sergide bir araya gelip bütün bir etkiye kavuşabilmeleri için yeniden işleme sokulmaları gerekir. Sanatçı bu işlemi serginin hazırlanma sürecinde galeride geçireceği bir ay içerisinde gerçekleştirecek.

Kağıdı malzeme olarak kullanan sanatçı, kağıda uyguladığı kuvveti duvarlara da uygulayarak mekanı mekanda çalışarak kurguluyor, bu anlamda fiziksel zemin de başlıbaşına bir malzemeye dönüşüyor.

Güçlü Öztekin 1978 yılında Eskişehir’de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Resim bölümünden mezun olan sanatçı çeşitli karma ve kişisel sergilerle adını çağdaş sanat dünyasında duyurmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT