Resul Aytemür’den - Bellek İzleri Sergisi

Tarihler: 22 Aralık 2010 Çarşamba ~ 16 Ocak 2011 Pazar

Yer: Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi

Adres: Valikonağı Caddesi No.63 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 265 10 34-35.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2010 ~ Oca 16, 2011

Resul Aytemür’ün “Bellek İzleri” adlı sergisi 22 Aralık’10 – 16 Ocak ‘11 tarihleri arasında, Nişantaşı’ndaki tarihi Damat Tween ADV Mağazası’nın 6. ve 7. katlarında yer alan Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Daha önceki pek çok sergi ve çalışmalarından hatırlanacağı gibi sanatçı Resul Aytemür “Bellek İzleri adlı sergisinde de kendi mekânına sığmayan, sınırları zorlayan figür ve peysaj resimlerini eserlerine taşıyor.

22 Aralık Çarşamba günü açılışı gerçekleştirilen serginin ev sahipliğini; Sanatçı Resul Aytemür, Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nin sahibi Özlem Alıcı ve ORKA Group Yönetimi üstlendi. Sergi açılış davetine cemiyet, sanat ve iş dünyasından seçkin bir topluluk katıldı. Resul Aytemür’ün resim sergisi 16 Ocak 2011 tarihine kadar açık kalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT