Reyhan Karacadağ / Hiç

Tarihler: 22 Ocak 2009 Perşembe ~ 06 Şubat 2009 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Altıpatlar Sok. No 26 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 212 2519163

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2009 ~ Şub 6, 2009
Reyhan Karacadağ (1979, İstanbul) ilk kişisel sergisi, ‘’Hiç’’ ile 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Galeri Artist Çukurcuma’da izlenecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat Tasarım Fakültesi - Bileşik Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Karacadağ, 10 yıl süresince grafik tasarım sektöründe çalıştı.Tipografi ile uzun yıllar sürdürdüğü ilişkisi, 2007 yılında yeni bir boyuta geçti. Kelimelerle kurduğu ilişkiyi tuvale aktaran Karacadağ, Latin alfabesini kullanarak, Türk Hat Sanatı’na da referans veren tipografik işler üretiyor.

Karacadağ resmin, kelimeler ile izleyici arasında hem görsel hem tinsel bir buluşma alanı sağladığınve var olan ilişkiyi güçlendirdiğini belirtiyor. Tasarım sürecinin esas bir rol oynadığı bu resimler, arka planda kalmış izlenimi veren kelimelerle aynı zamanda her bir izleyiciye farklı ve gizil bir mesaj da iletiyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT