Reyhan Uludağ - Çizgiz

Tarihler: 08 Nisan 2011 Cuma ~ 21 Nisan 2011 Perşembe

Yer: Gama Sanat Galerisi

Adres: Turnacıbaşı Sok. No:21 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 245 69 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2011 ~ Nis 21, 2011

Reyhan Uludağ’ın sergisi ‘Çizgiz’ Gama Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda pek çok sergide eserleriyle yer alan İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Elemanı Ressam Reyhan Uludağ’ın 7. kişisel sergisi ‘Çizgiz,’ 8-21 Nisan 2011 tarihleri arasında Gama Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ziyaretine açılıyor.

Ressam Reyhan Uludağ ‘Çizgiz’ isimli sergisinde, tuvale yansıttığı çizgi yığınlarının arasında sakladığı balerinlerin ve at figürlerinin göz ve akılla buluşma süreci izleyiciler için farklı bir dünyaya yolculuk olacak. At ve balerin figürlerini hareket, ritm ve devinim duygusunu en yoğun hissettiren iki figür olduğu için seçtiğini belirten Uludağ, çizgilerinde aynı hisleri izleyicilerine de taşımayı hedeflediğini söylüyor. Resimlerde özgürlük temasına yapılan yoğun vurguya da dikkati çeken Uludağ, figürlerin çizgilerden taşarak kendilerini ortaya koyduklarını bunun da özgürlüğü kavram olarak simgelediğini belirtiyor.

Reyhan Uludağ’ın sergisi ‘Çizgiz’ 8-21 Nisan 2011 tarihleri arasında Gama Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

Reyhan Uludağ hakkında

Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi GSF Resim Bölümü’nde tamamlayan Reyhan Uludağ, yüksek lisansını 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde resim üzerine yaptı. Aynı dönem, bir yıl süreyle İngiltere’de dil eğitimi ve sanat eğitimi alan sanatçı, yurt dışı ve yurt içinde kişisel sergiler açtı. Performansıyla birçok ödül alan Uludağ’ın çok sayıda jürili resim yarışmalarında eserleri sergilendi. Workshop ve sempozyumlara katıldı. Şu anda İstanbul Kültür Üniversitesi’nde öğretim elamanı ve Çağdaş Sanat Atölyesi’nde Yardımcı Yönetici olarak görevine devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT