Reysi Kamhi - Under Consruction

Tarihler: 29 Haziran 2010 Salı ~ 14 Temmuz 2010 Çarşamba

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Cevdetpaşa Cad. No: 15/3 Bebek Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 263 33 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2010 ~ Tem 14, 2010

Reysi Kamhi - ‘under construction’

Genç sanatçı Reysi Kamhi ilk kişisel sergisi ‘under construction’la Bebek Pg Art Gallery’de izleyicilerle buluşuyor.

Teknolojik devrimin sonucu sanal gerçeklik, dünya olaylarını görme ve temasa geçme biçimlerini de değiştirdi. Bugün facebook ve twitter gibi tüm sosyal medya ağları daha hızlı ve daha kolay bir dünyanın vaadini vermekte. Siber alem aracılığıyla okuma biçimimiz değişmekte. Bu imaj ve enformasyon cennetinde cinselliğimizi dahi görsellik üzerinden yaşamakta, kendimizi dünyanın elle tutulabilir gerçekliğinden uzaklaştırmaktayız. İnternet kültürünün beraberinde getirdiği cisimsizleşme ve yalnızca görsellik üzerinden kurulan bağı deneyime açma ve cisimleştirme çabasıyla hareket eden Reysi Kamhi, sanal olarak deneyimlediklerimizin imajlarını, elle yapılmış kendine ait nesnelere dönüştürüyor.

‘under construction / yapım aşamasında’, sanatçının sanal alemden yola çıkarak hazırladığı ve hazırlayacağı imajlardan hareketle oluşturduğu bir proje. Bu projede galeri, yalnızca işlerin sunulacağı bir mekan olmanın ötesinde, üretimin de gerçekleşebileceği bir atölyeye dönüşmekte. Sergi boyunca galeri yapım aşamasındaki bir mekan, her gün değişen ve yaşayan bir alandır. Sanatçı 29 Haziran’dan itibaren Salıdan Cumaya haftanın dört günü galeriyi atölyeye dönüştürecek ve burada gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sergiyi oluşturacak. 13 Temmuz’daki kapanış davetinde serginin tamamlanmış hali izleyicilerle buluşacak. Serginin oluşum süreci ise twitter’da www.twitter.com/pg_reysikamhi adresinden takip edilebilecek.

Sergi Pazartesi hariç her gün 11.00 – 19.00 saatleri arası izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT