Reza Hemmatirad `Osman Sınav Portreleri` Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 12 Nisan 2011 Salı

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No: 217 Tünel 34433 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 249 26 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Nis 12, 2011

Beyoğlu Belediyesi, Yeşilcam Haftası kapsamında, Reza Hemmatirad`in `Osman Sınav Portreleri` fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, 22 Mart - 12 Nisan 2011 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galeri’sinde ziyaret edilebilinir.

Sinema’nın için de olmak, sinemacı olmak ve beyaz perdeye hayret verici ve sözü olan bir şeyler taşımak, Deli Yürek ister.

İnsan’ın halkına ve yöresine sahip çıkması, siyasete karışmaması, ama gerekeni de temiz kalmakla birlikte söylemesi, bırakın babalığı, Süper Baba olmayı gerektirir.

Atılan bütün çamurlara rağmen, ayakta durup ve istifini bozmaması, gece gündüz setlerde çalışması ve kalan zamanı de okumak ve yazmakla geçirmesi gerçekten güç ister. Bu güç olmadan, Kapilari Açmak mümkün olamaz.

Helal kazandıran ve hak yememeye çalışan bir Ekmek Teknesi kurmak ve Kurtlar Vadisi’nde Pars olmak fedakarlık ister.

Bir çok genç’in elinden tutan ve onlara sinema aşkı aşılayan, Anadolu’yu Sakarya Fırat gören ve hep enerjisiyle adeta Dolu Dizgin Yillar’ını yaşayan, ailesindeki her ferdin Hayat Bağlari olmayı bunca yoğunluğa rağmen başara bilen biri olmak.

Yaşamın her gününü Hünkarın Bir Günü gibi bakan ve Küçük Dünya lakabını bu dünyaya veren çok değerli bir baba, usta ve dosttur Osman Sinav…

Bu değerli üstadın setteki portrelerini en küçük öğrencilerinden ve ondan hayat mücadele dersi alıp ve almaya hevesle devam eden biri olarak, herkesle paylaşmak istedim.

Ona teşekkür etmem mümkün olmaz, ancak belki bu vesile ile bir nebze de olsa kendisine olan sevgi ve saygımı ifade etmiş olurum.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT