Sanat Akmerkez’de 7 Sergisi

Tarihler: 13 Nisan 2011 Çarşamba ~ 18 Mayıs 2011 Çarşamba

Yer: Sanat Akmerkez

Adres: Nispetiye Cad. Akmerkez – Zemin Çarşı No: 206 - 207 Ulus, Etiler İstanbul

Telefon: 0212 282 01 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2011 ~ May 18, 2011

Sanatı günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeyi hedefleyen “Sanat Akmerkez’de” etkinlikleri bu yıl Sabri Berkel, Abidin Elderoğlu, Adnan Çoker ve Mustafa Ata gibi Türk Sanatı’nın en önemli sanatçılarından oluşan bir karma sergi ile sezonu açıyor. Resim sanatının en önde gelen ustalarından oluşan 4’lü karma sergi, 13 Nisan – 18 Mayıs 2011 tarihleri arasında Sanat Akmerkez’de Galerisi’nde, tüm sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

2003 yılından bu yana, farklı etkinlikler içinde sanatı ve sanatçıları geniş kitlelerle buluşturmayı görev edinen “Sanat Akmerkez’de” aktivitelerinin, izleyicilerin yanı sıra basından da büyük ilgi gördüğünü dile getiren Akmerkez Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, “Sanat Akmerkez’de 7 kapsamı içinde, bu ilk sergiyle resim sanatının büyük ve değerli ustalarını bir araya getirerek sanatseverlerle buluşturmaktan çok mutluyuz.

Sanat Akmerkez’de etkinlikleri ile sanatın geniş kitlelerle buluşmasına ve toplumda sanata verilen değer olgusunun gelişmesine destek olduğumuza inanıyoruz. Sanat etkinliklerimize katılan ziyaretçi sayısının her geçen gün artması ve gördüğümüz yoğun ilgi, bu konuda doğru noktada olduğumuzun en güzel kanıtı diye düşünüyoruz. Sanat Akmerkez’de’nin ilk etkinliği olan “Sabri Berkel, Abidin Elderoğlu, Adnan Çoker, Mustafa Ata” karma sergisinin de sanatseverlerden büyük bir ilgi göreceğini şimdiden öngörebiliyoruz” dedi.

“Sanat Akmerkez’de” etkinlikleri içerisinde, Akmerkez ve Tunca Sanat Galerileri’nin işbirliği ile gerçekleştirilen; Sabri Berkel, Abidin Elderoğlu, Adnan Çoker ve Mustafa Ata karma sergisi, 13 Nisan – 18 Mayıs tarihleri arasında izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT