Santiago Villanueva - Terapi Teorisi

Santiago Villanueva - Terapi Teorisi

Tarihler: 10 Ekim 2016 Pazartesi ~ 10 Ekim 2016 Pazartesi

Yer: Galeri Merkur

Adres: Mim Kemal Öke Cad. Erenler Apt. No: 12 D: 2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 69 87

Faks: 0212 225 37 37

Web: http://www.galerimerkur.com

E Posta: galeri@galerimerkur.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2016 ~ Eki 10, 2016

İspanyol sanatçı Santiago Villanueva’nın “Terapi Teorisi” adlı sergisi 6 Ekim Perşembe MERKUR’de açıldı.

Santiago Villanueva’nın çalışmaları, sadece hislerle yorumlanabilecek hareketlerle ilgili. Bu sebeple eserler, basit görsel zevki veya dokunma duyularını provoke etmek için değiller. Aksine, arzu hissini harekete geçirmeye, bizi duygusal olarak, objeler içimize işleyinceye ve duyguları derin ve öznel bir yerde hissedinceye kadar tahrik etmeye davet ederler.

Bütününde görülen konsept, birbiriyle etkileşim halinde olan iki dilin dualitesinin özü olarak inşa edilmiş ve tanımlanmıştır: biri konu ve diğeri duygular. Burada anlatıcı bir araç olarak endüstriyel üretimin yumuşak derisi, içsel organik duyguların kristalleşmesi, bir çeşit paradoks kullanılmıştır.

New York’ta Four Points of View sergisinde görülen işleri, garip perspektifinin formları, Jean Baudrillard tarafından kurulan, gerçekliğin ütopik sunumu duygusu verilerek onun haritası, simülasyonu hiper-realite temasıyla bağdaştırılmış, bizim zamanımızda gerçeğin kendi zayıflığından daha iyi olduğu derecesinde bir gerçeklik hissine erişmiştir.

Bunu yanlış anlayan herkes ve her şey Santiago Villanueva’nın işlerini anlayamayacak ve belki de, sadece basit bir estetik yargıyla yetinmesi gerekecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT