Santralistanbul Çocuk ve Genç Yaz Atölyeleri Sergisi

Tarihler: 27 Eylül 2011 Salı ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: Santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp 34060 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 311 78 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2011 ~ Eki 8, 2011

santralistanbul atölyelerine katılan çocuk ve gençler çalışmalarını sergiliyorlar...

santralistanbul Yaz Dönemi ÇOCUK ve GENÇ Atölyeleri’nde yaratıcı ve dopdolu bir yaz geçiren çocuk ve gençlerin atölyelerde gerçekleştirdikleri birbirinden renkli çalışmalarından oluşan “santralistanbul Çocuk ve Genç Yaz Atölyeleri Sergisi” 27 Eylül-10 Ekim 2011 tarihleri arasında santralistanbul Enerji Müzesi’nde.

santralistanbul’da bu yaz gerçekleştirilen atölye programlarına katılan 7-12 yaş arası çocuk ve 12-17 yaş arası gençlerin bir kısmı kendi ilgi alanları, yetenekleri doğrultusunda seçtikleri atölyelere katılırken, bir kısmı da daha önceden deneyimlemedikleri, yepyeni temalarla, atölyelerle tanıştılar. Keşfetme, yaratma ve yeni deneyimler kazanmaya dayalı sıra dışı bir yaz yaşayan çocuk ve gençler bazı atölyelerde ortaya çıkardıkları işleri ilk kez bir müzede sergiliyorlar.

9-12 yaş grubuna yönelik “Çocukların Yaratıcılığı ile Mizahın Gücü Birleşirse Tutmayın Bizi / Karikatür Stüdyosu”, “Objektifin Arkasındaki Çocuklar / Dijital Fotoğraf Atölyesi” atölyelerinde ve 13-16 yaş grubuna yönelik “Hayal Gücünüzü Çizgi Romanla Gösterme Zamanı!”, “”A” Anime, “M” Müzik, “V” Video İçin! Hai!”, “Teknoloji, Sanat ve Yaratıcılık / Dijital Fotoğraf Atölyesi” ve “Ekrana Baka Baka Müzik / Bilgisayarla Müzik Atölyesi” atölyelerinde üretilen birbirinden renkli çalışmalar 27 Eylül-10 Ekim 2011 tarihleri arasında 2 hafta süre ile santralistanbul Enerji Müzesi’nde.

santralistanbul Yaz Dönemi Atölyeleri’ne katılan çocuklar ve gençlerden bazı yorumlar;
•Bu atölye keyifliydi. Çünkü en sonunda kendi istediğim çizgi romanı yaptım!
•Burası birçok şeyi bir arada bulunduran, çok yönlü ve çok zevkli bir yer. Fırsat buldukça diğer atölyelere de geleceğim.
•Çok eğlendik, öğrendik, konuştuk, çizdik. En çok bilgisayarda çizgi roman boyamayı sevdim.
•Karikatür Stüdyosu’nda en çok hoşuma giden şey ortaklaşa bir dergi yapmak oldu.
•santralistanbul güzel atölyelerin ve aktivitelerin devam etsin...
•Çok eğlenceli deneyimlerle fotoğraf çekmeyi öğrendim. Fotoğraf mı resim mi diye düşünme; sadece fotoğraf çek!!!
•Yeni çok şey öğrendim. Mesela diyafram, iso, enstane’nin ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyordum. Yeni birşeyler öğrenmek çok keyifliydi
•Anime nedir? Manga nedir? İkisi arasındaki farkın ne olduğunu ve AMV yapımını öğrendim. Yeni arkadaşlıklar edindim ve yazın bir bölümünü boş geçirmemiş oldum.
•Bu atölye benim için bambaşka bir deneyim oldu. Gerçekten inanılmaz keyifli bir hafta geçirdim. Bilgisayarla müzik dünyasına bir adım attım bu atölye sayesinde hem öğretici hem eğlenceli geçti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT