Sedef Hatapkapulu “Donkişot Sahilde”

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi

Yer: Kare Sanat Galerisi

Adres: Abdi İpekçi Cad. Ada Apt. No: 26 K: 3 D: 9 Nişantaşı 80200 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 230 58 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Eki 31, 2009
Sedef Hatapkapulu “Donkişot Sahilde”
Kare Sanat Galerisi 02 – 31 Ekim 2009 tarihleri arasında Sedef Hatapkapulu’nun “Donkişot Sahilde” isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

Viyana Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi mezunu Sedef Hatapkapulu, uzun bir süre, Viyana’da uluslararası sanatın ustası, kendi bedenine yaptığı referanslarla dolu resimleriyle tanınan Avusturyalı kadın sanatçı Prof. Maria Lassnig ve Prof. Christian Ludwing’in öğrencisi oldu. Viyana ve Moskova’da yaşadıktan sonra 2002 yılında İstanbul’a dönen sanatçı, son sergisinde yağlıboya ve akrilik resimlerinde yirmi yıllık resim serüveniyle hesaplaşıyor. Resim yapma eyleminin kendisini, bu eylemin sanatçıyı taşıdığı, sürüklediği, ıssız tek başına bıraktığı bildik bilmedik coğrafyaları boyadan tüm katmanlarıyla birer kişisel sanatçı haritası gibi ortaya koyuyor. Bu serüvenlerin kahramanı sanatçı, kendisini hem birey hem de ressam olarak Don Kişot’a benzetiyor. Don Kişot sergisi böylelikle Sedef Hatapkapulu’nun deyişiyle kadın ressamın “boşlukla savaşı”nın yara ve berelerini taşıyor…

Sedef Hatapkapulu’ nun “Donkişot Sahilde” isimli sergisi 02 – 31 Ekim 2009 tarihler arasında, Pazar ve Pazartesi günleri hariç her gün, 11.00 – 19.00 saatleri arasında Kare Sanat Galerisi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT