Şefkat İşleğen `Yaşam Anahtarları` Resim Sergisi

Tarihler: 03 Haziran 2005 Cuma ~ 22 Haziran 2005 Çarşamba

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Altıpatlar Sok. No 26 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212.2519163

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2005 ~ Haz 22, 2005
ŞEFKAT İŞLEĞEN KİŞİSEL RESİM SERGİSİ “Yaşam Anahtarları” 3-22 Haziran 2005 tarihleri arasında Galeri Artist Çukurcuma’da izlenebilir. Açılış Kokteyli: 3 Haziran Cuma saat 18.00-20.00

Benim için resim yapmak bir düşünme ve yaratma etkinliğidir. Bu aynı zamanda bir yaşama biçimidir. Yaratarak, düşünerek, üreterek yaşamak, kendimi ve çevremi daha anlamlı kılmanın yolarından biri benim için. Yaratılan objeler doğadan alınsın veya alınmasın öncelikle anlatmak istediklerimi dile getirmeliler. Resim yapmayı öncelikle düşünsel bir etkinlik ve dile getirmek istediklerimin bir tasviri olarak yorumluyorum.

Resimde biçimler ve renkler teknik ne olursa olsun ancak birlikte bir anlam kazanırlar. Her çalışma izleyicinin ilgisini çekmeyebilir. Sanat şık ve hoş görüntüler oluşturmak değildir. Anlamda bütünlük kazandırması önemlidir. Resim yapmayı kendi iç dünyamla ilgili bir dışavurumculuk eylemi olarak görüyorum. Bir anlamda da resim yapmak benim için sorun yaratmak ve onlara çözüm bulabilmek diyen Şefkat İşleğen 3-22 Haziran tarihleri arasında Galeri Artist Çukurcuma’da izleyicileriyle buluşma fırsatı bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT