Segment #1A Sergisi

Tarihler: 14 Ocak 2012 Cumartesi ~ 15 Nisan 2012 Pazar

Yer: Borusan Contemporary

Adres: Baltalimanı Hisar Cad. Perili Köşk No:5 34470 Rumeli Hisarı Sarıyer İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 393 52 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2012 ~ Nis 15, 2012

Yılın son günlerinde sanatseverlerle buluşan, küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez'in yaptığı Segment #1A sergisi, 15 Nisan’a kadar Borusan Contemporary’de görülebilir. Segment #1 sergisinin devamı niteliğindeki sergi Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu'nda önemli bir yer tutan Ola Kolehmainen ve Manfred Mohr'un eserlerine yoğunlaşıyor.

Hizmete açıldığı ilk 3 ayda 6 bin kişi tarafından ziyaret edilen Borusan Contemporary büyük ilgi gören ve kamuoyunda önemli yankı bulan Segment #1 ve Yedi Yeni İş sergilerinin ardından Segment#1A sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu'ndan seçilen eserlerden oluşan Segment #1 sergisinin yeni eserler içeren devamı niteliğindeki Segment #1A sergisi 15 Nisan 2012’ye kadar ziyarete açık olacak.

Segment #1A, Ola Kolehmainen ve Manfred Mohr'e Odaklanıyor

Segment #1A sergisi, küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez'in üstlendiği Segment #1'in tekrar yorumlanmış ve yeni eserler içeren devamı olma niteliğini taşıyor. Sergi, Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu'nda önemli bir yere sahip olan iki sanatçı; Ola Kolehmainen ve Manfred Mohr'a odaklanıyor. "Helsinki Okulu" fotoğraf akımının önemli temsilcilerinden biri olarak değerlendirilen Ola Kolehmainen'in çarpıcı kompozisyon anlayışı ile bilgisayar temelli sanatta farklı deney ve üretimlerin öncülerinden biri olarak kabul edilen Manfred Mohr'un dijital sanat alanında çığır açan eserleri Segment #1A'da sanatseverlerle buluşuyor.

'SPOT ON' adıyla anılan yeni bir sergileme modelinin kullanıldığı Segment #1A'da; koleksiyonda temsil edilen bazı sanatçıların çalışmalarının grup halinde sergilenmesi, böylece sözkonusu sanatçılar üzerinde yoğunlaşma sağlanması amaçlanıyor. 'SPOT ON' projesi, hem Borusan Contemporary'nin koleksiyon profilini, hem de temsil edilen sanatçıların kişisel gelişim süreçlerini sanatseverlere sunmak için uygulanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT