Sema Yelkencioğlu Resim Sergisi

Tarihler: 02 Nisan 2011 Cumartesi ~ 26 Nisan 2011 Salı

Yer: Almelek Sanat Galerisi

Adres: Cevdetpaşa Cad. No: 99/1 Ayşe Sultan Korusu, Bebek İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 265 38 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2011 ~ Nis 26, 2011

Sema Yelkencioğlu Ankara’da doğdu. Resimle olan ilk bağlantılarını çocukken Harp Okulu mezunu babası Nüsret Sezginer’in resim çalışmalarını izleyerek kurdu. A.Ü D.T.C.F. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Türkolog olan sanatçı bir devre Hacettepe Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesinde öğretim üyeliği yapmıştır.

Yelkencioğlu, 20 yılı aşkın bir süre değişik atölyelerde resim bilgisini geliştirmiş ve sağlam temellere oturtma çabasına girmiştir. Dışavurumcu ve lekeci bir anlayışla tuvallerini boyamayı sürdürmekte ve çalışmalarına İstanbul ve Bodrum’da ki atölyelerinde devam etmektedir. Şimdiye dek 10 kişisel sergi ve birçok karma sergiye katılan sanatçının yurtiçi ve yurtdışında önemli koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.

Sergi 2-26 Nisan 2011 tarihleri arasında Almelek Sanat Galerisi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT