‘Seni Ne Rehabilite Eder ?’ Resim ve Fotoğraf Sergisi

‘Seni Ne Rehabilite Eder ?’ Resim ve Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 13 Şubat 2017 Pazartesi ~ 29 Nisan 2017 Cumartesi

Yer: Bude Psikoterapi Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2017 ~ Nis 29, 2017

Sanat ne işe yarar diyenlere söylenecek cevaplardan biri, bu sergide; Mekân ve sanat ilişkisinin insan ruhunu yenileyen ve geliştiren tarafına değinen bir proje …

Sanatı bir yönüyle, bizi günlük koşuşturma ve kaygılarımızın ötesine taşıyan, hızla akan yaşamımızda rahatlatan bir es olarak düşünebiliriz. Sanat rehabilite eder !.. Yaşam alanlarımızda, sanat eserlerine yer vermenin mekâna estetik katkılarının yanı sıra orada yaşayanların ruhuna da iyi geliyor.

13 Şubat - 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek sergi, içmimar Özlem Eres’ın seçkisiyle ve çok değerli sanatçılarımızın katılımıyla özel bir sunuma dönüştü. Eserleriyle katılan sanatçılarımız; Aslıhan Kaplan Bayrak, Birim Aksüyek, Emine Akbucak, Enis Malik Duran, H. Avni Öztopçu, Hayri Ağan ve Öznur Eren.

“Seni ne rehabilite eder?” sorusuyla bu sergi, sanatın iyileştirici, yenileyici ve geliştirici yönünü hatırlatarak çağrı yapmaktadır. Ve bu sebeple sergi mekânı olarak da içmimar Özlem Eres’in tasarladığı ve dekore etmiş olduğu BUDE Psikoterapi Merkezi seçildi. Resim ve fotoğraf çalışmalarından oluşan sergi, katılan sanatçıların kendi özgün konularıyla çalıştıkları işlerden oluşmaktadır, “Seni ne rehabilite eder?” sorusu sergilenen işlerin teması değil, mekân ve sanat ilişkisinin insan ruhunu yenileyen ve geliştiren tarafını vurgulayan bir yaklaşımla sanata dikkatleri çekmek için yöneltildi.

Bude Psikoterapi Merkezi’nde, “seni ne rehabilite eder” sergisi, 29 Nisan’a kada, Pazartesi-Cuma hafta içi günlerde 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak ve merkezle iletişim kurulduktan sonra ziyaret edilmesi öneriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT