Serkan Bayer’in Kişisel Resim Sergisi

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 07 Mart 2012 Çarşamba

Yer: Windowist Tower

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Maslak İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 214 70 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ Mar 7, 2012

Serkan Bayer, Berlin’de 2010 yılında açtığı ilk kişisel resim sergisinin ardından ikinci sergisini Windowist Tower’da açıyor. POPArt akımını rönesansın estetik resim anlayışı ve dijital çağın diliyle yorumlayan sanatçı 6-7 Mart 2012 tarihleri arasında 2 günlük resim sergisiyle sanatseverlerin karşısında olacak.

Resimlerinde Rönesans estetiğini PopArt tarzıyla harmanlayan Serkan Bayer, ikinci kişisel sergisini 6-7 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Maslak’ta bulunan Windowist Tower’da açıyor. İlk sergisini 2010 yılında Almanya Berlin’de açan Serkan Bayer Windowist Tower’da 2 gün süreyle ziyarete açık olacak sergisinde İstanbul’lu sanatseverler ile buluşacak. 1975 yılında dünyaya gelen sanatçı, akademik eğitiminin ardından 17 yıl sanat ve 15 yıldır da reklamcılık alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Hazır ofis konseptindeki tüm hizmetlerin bir arada yer alabileceği şekilde yapılandırılarak Avrupa’da bir ilke imza atan Windowist Tower, yine ilk kez bir sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak. Popüler kültürün ikinci döneminin başladığını ve bu dönemde ortaçağ bakış açısının dijital dünyayla yan yana geldiğini ifade eden Serkan Bayer, bu iki dönem arasındaki tüm süreçlerin sanat dünyasında tamamlandığını ve birçok akımın bu süreçlere ön ayak olduğunu savunuyor.

Dijitalin ve gerçek dönem olan Rönesansın ortaklaşa bir dil yaratmasının gereğini kaçınılmaz bulan sanatçı, “POPart uzun zamandır digipop gibi bir karma yaklaşım içerisinde devam etmektedir. Bu dünyanın iç yansımaları da resimlerimdeki yorumlarıma yansıyor. Bu şekilde popüler olana ve olmak isteyene ayna vazifesi görüyorum” diyor. Sanatçı kimliğini reklam ve tasarım çalışmalarında gösteren Serkan Bayer, “Kendimi tamamlamam ve yapıtlarıma inanmam için 15 yıl çalışmam gerekti. Bu inancı 2010’da yakaladığımda tarzımın ilk sergisi için Carlsberg ve Proud sponsorluğunda Berlin’i seçtim. Avrupalı sanat tüketicisinin ve izleyicisinin yorumları ve bakış açısı benim için çok önemliydi. Şimdi sırada İstanbullu sanatseverler var.” diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT