Sessizlikte Diyalog

Tarihler: 26 Ocak 2016 Salı ~ 26 Ocak 2016 Salı 26 Ocak 10:00 - 26 Ocak 19:00

Yer: Gayrettepe Metro İstasyonu Dialog Sergi Alanı

Ücret: - Tam 30.00 TL İndirimli 22.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2016 ~ Oca 26, 2016
Dünyada milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Sessizlikte Diyalog serisi, Gayrettepe Metro İstasyonu'nda!

Nutkunuzun tutulacağı bir deneyim vadeden Sessizlikte Diyalog sergisi, 19 Ocak’tan itibaren Gayrettepe Metro İstasyonu'nda...

Özel bir alana kurulmuş sergide işitme engelli rehberlerinizle, tamamen sessizlikte iletişimi ve kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Empati kurma yeteneğiniz ve farkındalığınızın da artacağı bu deneyim, hayatınız boyunca yaşabileceğiniz en olağanüstü deneyimlerden biri olacak! 

Özel bölümlerden oluşan sergide yüz ifadelerinizi ve vücut dilinizi nasıl etkin kullanabileceğinizi, işitme dışındaki duyularınızla neler başarabileceğinizi göreceksiniz. 

Zorlukları fırsata dönüştürme yeteneğiniz güçlenirken, kendiniz ve çevrenizle ilgili tüm önyargılarınızı sonsuza dek geride bırakacaksınız. 

Mutlaka deneyimlenmesi gerekenler listenizde yerini alacak Sessizlikte Diyalog sergisi ile hayatınız ve hayata bakışınız değişecek! 

Seans Bilgileri:
• Hafta içi ve hafta sonu 10:00-19:00 saatleri arası hizmet vermektedir.
• Seansların süresi 60 dakikadır.

Sessizlikte Diyalog sergisi, İstanbul Social Enterprise tarafından 19 Ocak 2016'da İstanbul'da kapılarını açıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı proje, ana sponsor Turkcell ve İstanbul Ulaşım AŞ'nin destekleriyle Gayrettepe metrosunda ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Sergiye Gelmeden Önce Ziyaretiniz İçin İpuçları

"Sergide geçirmek için ne kadar zaman ayırmalıyım?"
Tüm ziyaretçilerden, biletlerinde mevcut olan sergi seans saatinden 15 dakika önce mekanda olmaları rica edilir. Ziyaretçiler bir görevli tarafından karşılanacak ve sergiye girmek üzere hazırlanacaklardır. 

"Sergiye elektronik cihazlarla girmem mümkün mü?"
Sergi tamamen sessiz bir ortamda gerçekleştiği için, ışık veren saat, cep telefonu, kamera gibi tüm elektronik cihazlar ve de küpenin içeri sokulmasına izin verilmemektedir. 

"Çocuklarımı getirebilir miyim?"
Sergi 8 yaşından büyük çocuklara tavsiye edilmektedir. Bireysel ziyaretlerde 12 yaşından küçük çocuklara bir yetişkinin eşlik etmesi gerekmektedir. Ancak, ailesinin ya da yasal vasinin rızası olduğu takdirde her yaş grubuna açıktır.

"Sergiye tekerlekli iskemleyle girilebiliyor mu?"
Sergiye tekerlekli iskemleyle katılmak durumunda olan ziyaretçiler, bilet aldıkları esnada satış temsilcisine durumu bildirmeleri halinde, sergi süresince kendilerine gereken yardım ve destek sağlanacaktır. Sergide elektrikli tekerlekli iskemleler kullanılamamaktadır ama mekanik tekerlekli iskemleleri sergi mekanında mevcuttur.

"Dışarıdan yiyecek içecekle girebiliyor muyuz?"
Sergi alanına dışarıdan yiyecek içecekle girilememektedir.

"Sergiye topuklu ayakkabılarımla katılabilir miyim?"
Sergiye topuklu ayakkabıyla katılmanız kesinlikle tavsiye edilmez. Ziyaretçilere sergiye rahat ayakkabı ve giysilerle katılmaları önerilir.

"Sergi süresince diğerleriyle konuşabiliyor muyuz?"
Ziyaretçilerin, hayatlarının bu eşsiz deneyiminde konuşmaları yerine jestlerini, mimiklerini ve ellerini kullanmaları tavsiye edilmektedir!

"Deneyim süresi ne kadar?"
Sergi deneyimi okul grupları için 50 dakika, yetişkinler için ise 60 dakikadır. Lütfen girişe hazırlık ve check-in için giriş saatinizden yaklaşık 15 dakika önce mekanda olunuz.

"İndirimli Kategorisinden nasıl yararlanabiliyoruz?"
Tüm öğrenciler -geçerli kimliklerini göstermek suretiyle-, 65 yaş üstü ve engelli bireyler indirimli kategorisinden yararlanabilirler. Aynı şekilde Türk Hava Yolları'na ait biniş kartı olanlar ve Müze Kart + sahipleri de kartlarını ibraz etmek suretiyle indirimli kategorisinden yararlanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT