Sevinç Yıldız - What The F*ck

Tarihler: 22 Mart 2012 Perşembe ~ 02 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: Galeri Eksen - Biber Bar Nişantaşı

Adres: GALERİ EKSEN Maçka Caddesi, No:29 Nişantaşı BİBER BAR Abdi İpekçi Cad. No:36 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2012 ~ Nis 2, 2012

Galeri Eksen son zamanların en iddialı sergisine ev sahipliği yapıyor

GALERİ EKSEN’DE BİR SEVINCY SERGİSİ: “WHAT THE F*CK”

Yoğun ilgi gören sergileriyle adından söz ettiren Galeri Eksen ekibi sanatseverleri yine ilgi çekici bir sergiyle daha buluşturuyor. Yaşama ve sanata sürekli sorgulayarak bakan bir genç sanatçı olan Sevincy’nin (Sevinç Yıldız), “What the F*ck” adlı kişisel sergisi 22 Mart Perşembe günü Galeri Eksen’de düzenlenecek bir kokteylle ziyaretçilerine merhaba diyecek. Sanatçının üçboyutlular ve yüzey çalışmalarından oluşan ve günümüzün toplumsal kavramlarını, dünyanın etik olarak geldiği noktayı estetik dille gündeme taşımayı hedeflediği sergisi 2 Nisan tarihine kadar Galeri Eksen’de ve eş zamanlı olarak da Biber Bar Nişantaşı adreslerinde ziyaret edilebilir.

Sanatın, hayatı yönlendirdiğine ve insanların düşünce pencerelerini genişletip ufuklarını açtığına inanan ve bu doğrultuda cesaretli adımlar atmasıyla tanınan Galeri Eksen ekibi heyecan verici yeni bir sergiye daha kapılarını açıyor.

Sanat çevrelerince geleceğin yetkin sanatçıları arasında gösterilen Sevincy, çeşitli endüstriyel materyalleri kendi tekniğiyle bir araya getirdiği eserleriyle, günümüzün toplumsal kavramlarını, dünyanın etik olarak geldiği noktayı estetik dille gündeme taşımayı hedefliyor.

Toplumsal ve bireysel bilinç arasında uçurum yaratan cinsellik bu serginin temalarından biri olup sanatçı tarafından çok farklı bir şekilde sorgulanıp yorumlanıyor. Sevincy’nin yarattığı dünyada evrensel tek tip insan biçimleriyle tanışma ve estetiğini anlamanın ipuçlarının bulunduğu sergi, 22 Mart Perşembe günü saat 18:00’de Galeri Eksen düzenlenecek bir açılış kokteyli ile ziyaretçilerine merhaba diyecek.

Nişantaşı Biber Bar’da eş zamanlı olarak başlayacak ve devam edecek olan Sevincy’nin ‘What the F*ck’ başlıklı iddialı sergisi 2 Nisan tarihine kadar Galeri Eksen Nişantaşı adresinde ziyaret edilebilir.

GALERİ EKSENMaçka Caddesi, No:29 Nişantaşı
Tel: 0212 2190850
info@galerieksen.com
www.galerieksen.com

BİBER BAR
Abdi İpekçi Cad. No:36 Nişantaşı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT