Sezgin Güvel ve Ahmet Yakar `Dökümhanede` Sergisi İFSAK`da

Tarihler: 08 Ocak 2011 Cumartesi ~ 28 Ocak 2011 Cuma

Yer: İFSAK

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 42 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2011 ~ Oca 28, 2011

Sezgin Güvel ve Ahmet Yakar`ın eserlerinden oluşan "Dökümhanede" isimli fotoğraf sergisi, 8-28 Ocak tarihlerinde İFSAK`ta görülebilecek.

İFSAK, 8 Ocak Cumartesi günü saat 16.00`da "Dökümhanede" isimli bir fotoğraf sergisinin açılışına evsahipliği yapacak. 28 Ocak tarihine kadar İFSAK Üst Kat Sergi Salonu`nda ziyaret edilebilecek sergi, Sezgin Güvel ve Ahmet Yakar`ın eserlerinden oluşuyor.

Güvel ve Yakar, sergi hakkında şunları söylüyor: "Alevler, eriyen metaller, Yükselen dumanlar ve bunların arkasında çalışan işçiler… Sarı ve kırmızı renklerin, insan bedenindeki dansı… Sıcağın en somut hallerinden biri… Sadece birkaç fotoğraf çekmek amacı ile gittik ilk kez dökümhaneye. Amacımıza da ulaşmıştık aslında kısa bir süre sonra.

Ama yapılan işin ne kadar büyük bir emek gerektirdiğini gördükçe, onların çaylarını, sohbetlerini, sevinçlerini, üzüntülerini paylaştıkça, sadece birkaç güzel fotoğraf elde etmekten çıkmaya başladı amacımız. Biz bu çalışma ile dökümhanelerin, dökümcülerin bir işgününü sizlerle paylaşmak, dökümhanedeki yaşamı sizlere aktarmak istiyoruz. Ve yaptıkları işin güçlüğüne ve yıpratıcılığına bakmaksızın, sahip oldukları iş için mutlu olan tüm döküm emekçilerini selamlıyoruz…"

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT