Sibel Tetik - Karma Resim ve Heykel Sergisi

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2011 Cuma

Yer: Deyim Sanat Galerisi

Adres: Büyükdere Cad. Meydan Sok. No:3 Spring Giz Plaza Maslak İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 286 21 83 – 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ May 20, 2011

Sanatçının resimlerinde görülen kendine özgü renk arayışları, onun yaşamın farklılıklarını bütünsel bir yaklaşımla birleştirme, kaynaştırma çabasını anlatır gibidir. Kompozisyonlarında ışığa doğru yöneliş yaşamı her yönüyle kabullenmek, her şey açık seçikken cesaretle karşılamak, belirsizlikleri, ihtimalleri, riskleri göze almakla ilgilidir. Sibel Tetik, son dönem çalışmalarında yerleşik, köklü yaşam biçimlerinin insanın soyut alanında muallakta, tetikte ve belirsizlikte olduğunu gösterir.

Sibel Tetik (Almanya 1971) , resim eğitimine 1989 yılında Bakırköy Sanat Okulu’nda başladı. 1995’de İstasyon Sanat Akademisi’nde resim çalışmaya devam etti.

Yılmaz Demirağ, Orhan İlyas ve Gündüz Karul atölyelerinde sekiz yıl kadar desen, heykel, suluboya, yağlıboya çalıştı. Abdukadir Günyaz ile sanat tarihi, Sönmez Soran ile felsefe çalışmalarında bulunan Sibel Tetik, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunudur.

Yurt içi ve yurt dışında pek çok koleksiyonda eserleri bulunan sanatçı, Kültür Bakanlığı Sanatçı Belgesi’ne sahiptir. UPSD - Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UNESCO -AIAP) ve Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği’ne üyedir.

Yurt dışında ve yurtiçinde çok sayıda kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Sanatçı, resim çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT