Sinan Tansal - Krop

Sinan Tansal - Krop

Tarihler: 01 Şubat 2018 Perşembe ~ 24 Şubat 2018 Cumartesi

Yer: ECNP Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2018 ~ Şub 24, 2018

El yapımı KROP marka tasarım bıçaklar ECNP Galeri’de yılın ilk sergisinde meraklıları ile buluşuyor Tasarımcı Ela Cindoruk ve Nazan Pak’ın atölye ve mağazasının da yer aldığı tasarım galerisi ECNP Galeri, neredeyse her ay bir tasarımcıya ev sahipliği yapıyor.

Bu ayın konuğu ise; KROP markasının yaratıcısı Sinan Tansal ve el yapımı tasarım bıçakları 1 Şubat’ta başlayacak olan sergide; sap ve çeliğinin elle işlendiği, her birinin farklı tasarımlara sahip olduğu fonksiyonel bıçakların, aslında ilkel bir alet sayılan bir bıçaktan çok daha fazlası olduğuna şahit olacaksınız.

Kullanılmış malzemelerin yeniden biçimlendirilerek farklı amaçlar için değerlendirildiği ve dünyada up-cycle olarak tanımlanan geri dönüşüm felsefesini benimseyen Tansal’ın tasarımları, bu nedenle de büyük ilgi görüyor. Tasarımcı, ömrünü tamamlamış malzemelere, orijinal işlevlerini ve hikayelerini de katıp, bambaşka bir alanda yeni bir değer olarak hayat veriyor.

Sapların ergonomisi ve malzemesinin yanı sıra; dünya şeflerinin ilgisini çeken çelik kalitesi ve keskin yapısı ile ulaşılabilir, kişiye özel tasarımlar olması da markayı farklı kılıyor. Sinan Tansal, bıçağın aslında hayatımızda nasıl yer kapladığına ve önemine de vurgu yapıyor. Sergi, 24 Şubat tarihine ücretsiz olarak görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT