Sınırlar Yörüngeler 11

Tarihler: 16 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 14 Haziran 2012 Perşembe

Yer: Siemens Sanat

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. No: 45 Fındıklı - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 334 11 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2012 ~ Haz 14, 2012

Siemens Sanat altı yıldır ‘Sınırlar Yörüngeler’ ile güncel sanatın genç yeteneklerini keşfediyor

Siemens Sanat’ın genç sanatçıları desteklemek ve güncel sanat için bir platform oluşturmak amacıyla düzenlediği ‘Sınırlar Yörüngeler’ yarışması bu yıl altıncı kez gerçekleştirildi. Bu yılki ‘Sınırlar Yörüngeler 11-12’ yarışmasında başarılı bulunan yapıtların ilk bölümünün sergilendiği ‘Sınırlar Yörüngeler 11’ sergisi 16 Mayıs – 14 Haziran 2012 tarihleri arasında Siemens Sanat’ta sanatseverlerle buluşuyor.

‘Sınırlar Yörüngeler 11’ sergisinde, sekiz genç sanatçının yapıtları yer alıyor

Turan Aksoy, Canan Beykal, Mürteza Fidan, T. Melih Görgün ve Dilek Winchester’ın yer aldığı ‘Sergi Değerlendirme Kurulu’ tarafından titizlikle yapılan değerlendirme sonucunda, “Sınırlar Yörüngeler 11” sergisinde çalışmalarına yer verilen genç yetenekler arasında Neda İsmail Atar, Merve Denizci, Ahmet Duru, Görkem Ergün, Güneş Güven, H. Çağlar Kırtı, Candan Öztürk, M. Kemal Yurttaş bulunuyor.

Sergi Değerlendirme Kurulu üyelerinden T. Melih Görgün, Siemens Sanat’ın 2007 yılından beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Sınırlar ve Yörüngeler yarışmasının Türkiye’nin güncel sanat ortamında önemli yeri olan genç sanatçıların yeni tartışma konuları yaratmaları bağlamında onlara önemli bir olanak sunduklarını ve ‘Sınırlar ve Yörüngeler 11’ sergisinde sanatçıların çizgi, video, enstalasyon, pentür gibi farklı sanat üretim formları ve araçlarını kullanarak gerçekleştirdikleri yapıtların yer aldığını ifade ediyor.

‘Sınırlar Yörüngeler 11’ sergisi 16 Mayıs – 14 Haziran 2012 tarihleri arasında, haftanın her günü saat 10.00 – 19.00 saatleri arasında Siemens Sanat’ta ziyaret edilebilir.

www.siemenssanat.com
http://twitter.com/siemenssanat
www.facebook.com/siemenssanat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT