Stephan Kaluza – Arkadienmaschine

Tarihler: 31 Ekim 2012 Çarşamba ~ 01 Aralık 2012 Cumartesi

Yer: Sanatorium

Adres: Asmalı Mescit Mah. Asmalı Mescit Sok. No: 32/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 67 17

Web: http://http://www.sanatorium.com.tr

E Posta: info@sanatorium.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2012 ~ Ara 1, 2012

Alman sanatçı Stephan Kaluza, İstanbul’da gerçekleştireceği ikinci kişisel sergisi, “Arkadienmaschine” ile Sanatorium’da sanatseverlerle buluşuyor. 31 Ekim – 1 Aralık tarihleri boyunca devam edecek olan ve ilhamını Rönesans’tan beri insanoğlu için acının olmadığı, sadece doğal güzellik, adalet ve özgürlüğün hüküm sürdüğü bir ütopyayı ifade eden “Arcadia“ kavramından alıyor.

“Arkadienmaschine” projesi, tamamen insanoğlunun arzularını tatmin etmek üzere tasarlanmış bu ütopyayı kavranabilir ve komplike bir sistem olarak tasvir etmeyi amaçlar. Dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş yaklaşık 50 farklı karenin üst üste binmesinden oluşan görselleri ile sergi bir yandan bu amaca hizmet ederken bir yandan da insanoğlunun ideali yaratma isteğini ortaya koyar. Bu bakış açısı ile “Arkadienmaschine” bir ironi olarak algılanabilir ama aynı zamanda insan olma durumu üzerine bir inceleme niteliğindedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT