Suat Akdemir 2010

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe 9 Nisan-13 Mayıs 2010

Yer: Merkur

Adres: Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Aylin Apt. No:75/5 Nişantaşı-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 69 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2010 ~ May 13, 2010

Suat Akdemir; belirli bir sınıflandırma içine girmeyen, kendine özgü yapısı ve doğadan taşıdığı öğeleri içeren eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor. Bu yeni sergisinde sanatçı son bir yılda ürettiği 20 adet işini sergileyecek.

Sanatçı son yapıtlarında, dünyevi gerçekliğin izlerini taşıyan soyut anlatımını kişisel hikayenin izleriyle birleştiriyor. Suat Akdemir’in eserlerinde varlığı aşan, düşüncenin ulaşabileceği son noktanın bilinmezliğini merak eden varoluşsal kaygılar hissediliyor.

1960 yılında İstanbul’da doğan Suat Akdemir, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi, Adnan Çoker ve Özdemir Altan atölyelerinde iki yıl formal eğitim aldıktan sonra çalışmalarına sanatçı atölyelerinde asistanlık yaparak devam etmiştir. Sanatçı Bodrum ve İstanbul’da yaşamakta ve çalışmalarını sürdürmektedir.

Suat Akdemir’in eseri ikinci kez 15 Nisan’da Londra’da düzenlenecek Sotheby’s Müzayedesinde yer alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT