Tepe Nautilus’taki resim sergisine büyük ilgi sürüyor!

Tarihler: 24 Haziran 2009 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2009 Salı

Yer: Nautilus

Telefon: www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2009 ~ Tem 7, 2009
Tepe Nautilus’taki resim sergisine büyük ilgi sürüyor!
Kendine özgü bir tarzı olan ressam Tuncay Şevketoğlu, çalışmalarında değişik teknikler kullanarak yağlıboya resmine farklı bir bakış açısı getiriyor.

R. Tiryaki, bir yazısında ressamı, “Düşünmek hareket değildir! düşüncenin eylemsiz olduğunda sonuçsuz ve sadece zihinlerde kalacağını vurguluyor, mizacının kendisine kattığı aksiyon ile adeta düşünce hızıyla yarışarak tuvalin üzerindeki lekeleri sonuca ulaşmak için dans ettiriyor. Sınır yok, engel yok... Tuval, boya, fırça üçlüsünden sıyrılabilmek önemli onun için...” sözleriyle tanımlıyor.

Sanata özgün bir bakış!
Eserlerini kendine özgün bakış açısıyla tuvale aktaran ressam, çalışmalarıyla sanatseverleri büyülüyor. Simurg Sanat Evi’nin katkılarıyla gerçekleşen sergi 23 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında Tepe Nautilus’ta sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
Tepe Nautilus, sanata farklı bir soluk getiren sergiye tüm sanatseverleri bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT