Teşvikiye Sanat Galerisinde `Islak Günler`

Tarihler: 11 Aralık 2009 Cuma ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi 11 Aralık 2009- 16 Ocak 2010

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Akkavak Sokak Demet Apt. No: 4A Nişantaşı-İstanbul İstanbul

Telefon: 0.212 241 65 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2009 ~ Oca 16, 2010

Nişantaşı’nın en gözde çağdaş sanat adreslerinden biri olan Teşvikiye Sanat Galerisi ikinci büyük sergisi “Islak Günler”de çağdaş sanatın önde gelen isimlerini “ıslaklık” teması altında bir araya getiriyor. 11 Aralık 2009–16 Ocak 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sergi, sanatseverleri denizden havuz başına, oradan hamama kadar uzanan su odaklı yaşamın sıra dışı halleri ile karşı karşıya getiriyor.

Türk çağdaş sanatının figüratif ağırlıklı çalışan 14 sanatçısını bir araya getiren sergide Komet, Şahin Paksoy, Utku Varlık, Mahir Güven, Resül Aytemür, Mustafa Ata, Doğan Paksoy, Nükhet Göldeli, Altan Çelem, Didem Ünlü, Serdar Şencan, Can Büyükmehmet, Nurhan Altay, Alp Tamer Ulukılıç’ın su odaklı “ıslaklık” teması üzerinden ürettikleri birbirinden keyifli ama aynı zamanda toplumsal boyutta eleştirel işleri yer alıyor.

Suyun insan yaşamındaki önemi sadece hayati değil; onun yaşamımızda aynı zamanda eğlence odaklı bir yeri de var diyen sergi, suyun insanı ne hallere soktuğunu ya da onun için ne gibi yaşama pratikleri meydana getirdiğini gün yüzüne çıkartıyor. ‘Islak’ deyimi ise serginin erotik olduğu kadar ironik yanına da vurgu yapıyor.

Acaba ıslakken nasılız? Acaba ıslakken nasıllar? sorusunun cevabını merak edenler Teşvikiye Sanat Galerisi’nin bu sıra dışı sergisini kaçırmasın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT