Timurtaş Onan - Abandoned / Terkedilmiş

Tarihler: 10 Şubat 2015 Salı ~ 14 Mart 2015 Cumartesi

Yer: İstanbul Fotoğraf Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2015 ~ Mar 14, 2015

Usta fotoğraf sanatçılarının yanı sıra, genç kuşak sanatçıların da kendi işlerini sunabilecekleri, nitelikli ve çağdaş fotoğraf sergilerinin yer alacağı galeri aynı zamanda, saygın sanatçılar ve eğitmenlerle, söyleşiler, gösteriler, atölye ve seminerlere ev sahipliği yapacak.“İstanbul Fotoğraf Galerisi” yaşayan bir sanat alanı yaratma ve fotoğraf sanatını toplumun her kesimine ulaştırma amacı taşıyor.

Bu amaçla galeri, şehrin sanat merkezi Beyoğlu’nda Timurtaş Onan’ın “Terk edilmiş / Abandoned” adlı çalışmasıyla açılış sergisini gerçekleştiriyor. Sergi 2 şubat - 14 mart tarihleri arasında fotoğraf meraklılarını ağırlayacak.

Çalışmalarına 1980 yılında başlayan, yurt içi ve yurt dışında birçok etkinliğe katılmış, fotoğraf sanatçısı Timurtaş Onan; İstanbul’un önemli tarihi ve kültürel değere sahip iki büyük tersanesi Haliç ve Camiialtı’nın kentsel dönüşümün mega etkileri öncesi suskun halini “Terk edilmiş / Abandoned” sergisinde çarpıcı bir dille anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT