Tomtom Calling!

Tarihler: 24 Ekim 2014 Cuma ~ 01 Kasım 2014 Cumartesi

Yer: Tophane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2014 ~ Kas 1, 2014

Son on senede I·stanbul’da çagˆdas¸ sanata artan ilgiyle birlikte, Tophane de kendini sanat galerileri, sanat atölyeleri ve tasarımcı dükkanlarını agˆırlar buldu. Tophane’nin eski ve tarihi dokusuyla, sanatın yaratıcı gücü birles¸ince bölge birçok insanı ziyarete davet eder hale geldi. I·stiklal Caddesi’nden Karaköy’e uzanan sanat rotasının tam göbegˆinde kalan Bogˆazkesen Caddesi, sanatı takip etmek isteyenler için ugˆrak noktası olmaya devam ediyor. Özellikle de yabancıların ugˆramadan geçmedigˆi bir bölge olarak öne çıkan Tophane, bu sergiyle sizi sanat dolu bir gezintiye çagˆırıyor.

Daire, Mixer ve Pg Art Gallery’nin sanatçılarının is¸lerinden olus¸acak olan sergi, aynı zamanda bu üç galerinin sanatçılarının bir arada gerçekles¸tireceği ilk sergi olma özelligˆini tas¸ıyor. Çagˆdas¸ sanatla ugˆras¸an genç sanatçıların is¸lerine sıklıkla yer vermeleri üzerinden ortak bir paydada bulus¸an bu üç galeri, semtimize ayrı bir canlılık getirecek olan Tomtom Gardens’ı sanatla bulus¸turacak. Böylelikle, degˆis¸mekte olan Tomtom Mahallesi’ne ev sahipligˆi yapan Tophane’yi bu semtte yas¸ayan ya da çalıs¸an ve bir s¸ekilde buranın bir parçası haline gelmis¸ olan sanatçıların gözünden görme ve yorumlama olanagˆı bulacagˆız.

Mekana özel olarak hazırlanan bu projeyle bir araya gelen sanatçılar ise; Ahmet Duru, Berkay Bugˆdanogˆlu, Bugˆra Erol, Cemre Yes¸il, Cins, Devran Mursalogˆlu, Dilek Öztürk, Elçin Ekinci, Günnur Özsoy, Kemal Tufan, Kerem Ozan Bayraktar, Maura Sullivan, Sırma Doruk, Sibel Horada ve Tugˆçe Çubukçuogˆlu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT