Üçüncü Göz Resim Sergisi

Tarihler: 25 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Yer: Bersay İletişim Enstitüsü

Adres: Kasap Sok. No.22/A Esentepe İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 337 52 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Bersay İletişim Enstitüsü (BİE) 25 Temmuz - 1 Eylül 2011 tarihleri arasında Kamer Nesrin Gümüşayak’ın “Üçüncü Göz” başlıklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Eğitici, estetik, eğlenceli, güncel ve nitelikli bilgi donanımı ile derinlikli bir dünya görüşü sağlamayı amaçlayan Bersay İletişim Enstitüsü (BİE), sanatseverleri yeni bir sergiyle buluşturuyor. Enstitünün yeni konuğu Kamer Nesrin Gümüşayak’ın eserleri...

“Bir insanın özüne bakmak, ruhunun ta derinliklerine. Bir şehrin karanlıklarında saklı güzelliklerine, pencerelerin ardına bakmak. Sonra dönüp bir önümüzdeki manzaraya bir de kendine bakmak gerek, derinden dingin bir sesle gerçeği dinleyin” diyen Gümüşayak’ın Bersay İletişim Enstitüsü’ndeki sergisi 20 eserlik bir koleksiyondan oluşuyor.

Kamer Nesrin Gümüşayak’ın “Üçüncü Göz” isimli kişisel resim sergisi 1 Eylül tarihine kadar Bersay İletişim Enstitüsü’nde sanatseverler tarafından gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT