Umuda Yolculuk Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 01 Haziran 2011 Çarşamba ~ 10 Haziran 2011 Cuma

Yer: Metrocity Alışveriş Merkezi Zemin Kat Sergi Alanı

Adres: Büyükdere Cad. 1.Levent 34330 - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 344 06 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2011 ~ Haz 10, 2011

“Bir düşün peşinde, kilometreler katettik… bazen memleketimizin sırlarında kaybolduk bazen sınırlar aştık bir hayalin içine düştük …ve bastık deklanşörümüze… Bastık ve hapsettik düşümüzün peşinde gözümüzün gördüğünü … gün geldi istedik ki düşlerimiz sadece bizim için değil başkaları için de umut olsun … en azından bizim gözümüzden uzaklar yakın olsun…”

Fotoğrafçı için düşlerin gerçeğe dönüşmesidir fotoğraf…Bekliyoruz ki başka düşler de gerçek olsun … ” Duvarınıza asacağınız her fotoğraf engelli 2 arkadaşımızın tekerlekli sandalyeye kavuştuğunu size hatırlatsın; yolculuklarımız onların umutları olsun…

Umuda Yolculuk fotoğraf projesini gerçekleştiren ekip, biri diş hekimi diğer ikisi ise özel sektörde yöneticilik yapan üç amatör fotoğrafçıdan oluşuyor.

Grup üyeleri fotoğrafa gönül verdikten sonra daha fazla seyahat etmeye ve dünyaya farklı bir gözle bakmaya başlamış; zamanla hayatlarının bir parçası haline gelen fotoğrafın iç dünyalarını zenginleştirdiğini , onlara yaşamları için gerekli motivasyon ve enerjiyi verdiğini de düşünüyorlar.

Hobi olarak başladıkları bu uğraş zamanla onlarda çektikleri fotoğrafları başkaları için faydalı bir hale getirme fikrini ortaya çıkarmış; Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ile tanışma da projenin çıkış noktası olmuş. Grup üyeleri kilometreler katedip , sınırlar aşarak gördüklerini, herkesin onların gözünden görebilmesini istiyor ve sergiden elde edilecek gelirle engellilere tekerlekli sandalye alınmasını amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT