Ustalardan Koleksiyon Sergisi

Tarihler: 04 Kasım 2014 Salı ~ 15 Kasım 2014 Cumartesi

Yer: Galeri Eksen

Adres: Maçka Cad. No :29 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 08 50

Web: http://http://www.galerieksen.com

E Posta: info@galerieksen.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2014 ~ Kas 15, 2014

03 Kasım -15 Kasım Tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 1880 den Günümüze, 'Karma Koleksiyon Sergimizde',Osmanlı dönemi Türk sanatcılarımızın yanında,Rum ve Ermeni asıllı sanatcılarımızda yeralmaktadır.Dönemin kültür zenginliğinin altyapısını oluşturan farklı din,dil ve ırkların,ülkemizin ruhuna kattığı gücü fırça darbelerinde hissedebiliriz.geçmişte yaşadığımız bu zenginliğin günümüze yansımalarını algılayarak,yarınlara bakışaçımızın nasıl şekilleneceğini , yada şekillenmesi gerektiğini irdeleyebiliriz.Belkide hoşgörü,misafirperverlik edebiyatının dışında, ikilemsiz,açmazsız bir kardeşliğe doğru yönelebiliriz.Hangisi daha karlı, daha mantıklıdan, yüce bir anlayışa doğru gitmek şüphesizki,aklımızı ve kimliğimizi yükseltecektir. Siz ne dersiniz?

Sergide,Simon Agopyan(1888),Fotiadis(1900), gibi sanatcılarımızın yanında Cumhuriyet dönemi izleri taşıyan eserler ve hatta günümüz sanatcılarındanda (Adnan Turani,Güngör Taner) örnekler mevcuttur. Seramik, cam,ve heykellerimizin eşliğinde tüm sanatsever dostlarımızı bekler, sevgi ve saygı dolu , iyi yarınlar diler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT