Ustalarla Buluşma Zamanı

Tarihler: 21 Eylül 2013 Cumartesi ~ 20 Ekim 2013 Pazar

Yer: Sefaköy Kültür Merkezi

Adres: Tevfikbey Mah. Maslak Çeşme Cad. Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 411 08 10

Web: http://http://www.sefakoykultursanat.com

E Posta: info@sefakoykultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2013 ~ Eki 20, 2013

Küçükçekmece’de gelenekten geleceğe eşsiz bir yolculuk başlıyor. Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi bir yılı aşan hazırlık aşamasının nihayetinde "USTALARLA BULUŞMA" adlı sergi ile tezahür ediyor. Açılışı 21 Eylül saat 18:00’de Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi sergi salonunda gerçekleştirilecek ve Akademi'nin danışmanlarının ve eğitimcilerinin çalışmalarına yer verilecek sergide hat, tezhip, minyatür, ebru, cilt, çini, katı’, bilimsel bitki illüstrasyonu ve kaligrafi alanlarının en önemli ustalarını da bir araya getirmiş olacak.

Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi, alanında Türkiye de bir ilk olacak bu proje ile çalışmalarına başlayacak. Yüzyıllar boyunca ustadan çırağa meşk ile aktarılarak bugüne ulaşmış geleneksel sanatların yeni ustalarını, ”Geleneksel Sanatlar Akademisi” çatısı altında yeni bir sistem ve anlayışla sanat hayatına hazırlayacak. Akademi eğitimlerin yanı sıra çeşitli projeler, seminerler ve sergilerle geleneksel sanatların nitelikli bir merkezi de olacak.

On üç ayrı dalda eğitim verilecek Akademi'de, her biri kendi alanında ustalaşmış isimler, geleneksel sanata gönül vermiş öğrencilerle buluşacak. Bu nedenle Akademi'nin açılışını teşkil eden "USTALARLA BULUŞMA" başlıklı sergi, aynı zamanda Akademi kadrosunun öğrencileriyle ve sanatseverlerle tanışmasına da aracılık ediyor.

‘’Ustalarla Buluşma’’ etkinliğinde; Alparslan Babaoğlu, Davut Bektaş, Dürdane Ünver, Etem Çalışkan, İslam Seçen, Latife Aktan, Semih İrteş , Ahmet Koçak, Betül Oral, Emine Navruz, Ersin Yıldızhan, Hakan Dağlı, Hülya Korkmaz, Nazan Ilgaz, Sevgi İrteş Yoldaş, Taner Alakuş, Uğur Taşatan’ın çalışmaları sergilenecek. Sergi 20 Ekim tarihine dek Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu'nda izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT