Uygarlıktan Kaçış - Escape from Civilization

Tarihler: 18 Eylül 2009 Cuma ~ 12 Ekim 2009 Pazartesi

Yer: Mtaär

Adres: Şair Latifi Sok. 27/A Moda/ Kadıköy İstanbul İstanbul

Telefon: www.mtaar.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2009 ~ Eki 12, 2009
Uygarlıktan Kaçış - Escape from Civilization
18 Eylül – 12 Ekim 2009 // Sevil Tunaboylu – Erkin Gören

Mtaär sanatçı insiyatifi, Kadıköy’deki mekanını 18 Eylül Cuma günü “Uygarlıktan Kaçış” sergisine açıyor. Sevil Tunaboylu ve Erkin Gören‘in ortak projesi, uygarlığı binlerce yılın ardından doğu / batı kültürünün ve yaşam tarzının geldiği nokta üzerinden ele alıyor.

”Üzerindeki üst güçlerin marifetiyle artık bir yenilgi hissiyle yaşamaya alışkın yeni insan, maneviyatını somut nesnelerle beslerken, maddi durumunu paranın soyut değer yapısıyla karşılamaya çalışsın.

Elindekine şükretmeye çabalasın fakat her gün defalarca, içine sıkıştığı hayattan kaçmayı dilesin. Sonuçta ne isterse istesin, yalnızca imkanlar el verdiği kadar kaçabilsin. Ve tabii her zaman geri dönme korkusuyla, geri dönmeyi istemek endişesiyle kaçışta olsun. İşte bu hepimiz için en güzel köleliktir.”

”Uygarlıktan Kaçış”, hem coğrafi hem de kültürel olarak doğu ve batı uygarlığını bir araya getiren büyük İstanbul’un içinden, kalender bir isyan çalışması.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT