Varolan Işığın İllizyonu-Karanlıktan Aydınlığa

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 25 Mayıs 2010 Salı 7-25 Mayıs 2010

Yer: Maltepe Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 25, 2010

Çok önceleri var olup belki de çoktan unutulmuş şeyleri günümüze iletme anlamında Ercan Süelden`in resimleri fark yaratıyor. Bu farklı yan, tedirginlik uyandırmak ve sarsmaktır.

Sanatçının bilinç altındaki güç birikimlerinden hareketle, düşünce boyutunu zorlayan masalımsı, sürrealist yaklaşımla resimlerini kurguluyor.

Ama kompozisyon, geniş koyu zeminler içinde ışık alanlarının iç dinamiğini fiziksel yaklaşımla varolan ışığın, karanlık aydınlık zıtlığı ile çarpıcı hale getiriyor.

Figürler arasında birlik ve resimde bütünlük elde edebilmek için ışıklı yeni bir dünya kurgulayarak iki boyut üzerinde üçüncü boyutun yetmeyeceği dördüncü bir boyut kavramını gerçekleştiriyor.

Konunun kahramanları renk ışık müzikle ayarlanmış sahne ışığı altında, bireyin akıl ve duygularından süzülen öznel bir dünyayı hayalliyor.

Ercan Süelden`in sanatı, araştırmacı, ustalıklı teknik yetkinliği, dilsiz düşünmeyi benimseyen, düşünen gözüyle kendi yolunun tutarlı takipçisi olduğunun doğrulanması ve onaylanması olarak algılanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT