Yakın Uçtuk Uzaktık, Uzaktık Yakın Geçtik

Tarihler: 09 Ocak 2012 Pazartesi ~ 26 Şubat 2012 Pazar

Yer: Mine Sanat Galerisi

Adres: Bağdat Cad. Ogün Sk. 3/B Caddebostan İstanbul

Telefon: 0216 385 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2012 ~ Şub 26, 2012

BERNA ERKÜN
“YAKIN UÇTUK UZAKTIK, UZAKTIK YAKIN GEÇTİK” Sergisi ile 9 Ocak-26 Şubat 2012 tarihleri arasında, Mine Sanat Galerisi’nde…

Ressam Berna Erkün, sergisine sayılı günler kala, tuvallerinin ilham kaynağını açıklıyor. “Herşeye rağmen değişime uğrayarak var olmaya çalışanlar. Tuvallerine yansıyan ve temasını oluşturan kuşlar… Ondan uzakta olsalar da en yakın olanlar…”

Ressam Berna Erkün, aynı, yaşamda olduğu gibi, sisler arkasında kalan derinlikleri, tuvallerine yumuşak geçişler ile belirginlik kazandırıyor.

Ressam Berna Erkün’ün tavrı, doğanın bozulmasına karşı duruşunu simgeleyen bir tavır aslında. Etrafındaki doğaya ait herşey kirlenirken ve yok olurken, o anı yaşamak zorunda olmak, birşeyler yapmaya çalışsak da geç kalmış olmanın hüznünü yaşıyor.

Ressam Berna Erkün bu farkındalığını, tuvallerine uyguladığı detaylı işlerde yok ediyor. Kağıdı keserek, oyarak ve desen çizerek doğanın sürdürülebilirliğini sağlıyor. “Yok olan kuşların üreme alanları yok oldukça üreyememesini vurgulayan üreyen bir üretim.” yaratıyor.

Ressam Berna Erkün’ün katılmış olduğu pek çok karma serginin yanı sıra; Aile Oyunları, Başucu Kitabı, Med-Cezir, İzlenimler isimli serisi başta olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli koleksiyonlarda çalışmaları bulunan sanatçı çalışmalarını İstanbul’da kendi atölyesinde sürdürüyor.

www.minesanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT