Yazının Sanat Eserine Dönüştüğü Nokta: ´Hat Sanatı Sergisi´ Ramazan Boyunca City’s Nişantaşı’nda

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 12 Eylül 2010 Pazar

Yer: Nişantaşı City’s

Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 12, 2010

City’s Nişantaşı, Ramazan ayı coşkusuna başarılı hat sanatçıları Ferhat Kurlu, Ali Toy ve Mümtaz Seçkin Durdu’nun eserlerinden oluşan muhteşem bir sergiyle katılıyor. 11 Ağustos-12 Eylül tarihlerinde City’s Nişantaşı’nda açık kalacak olan sergi, ziyaretçilerin hat sanatının büyüleyici dünyasına göz atma fırsatı verirken Ferhat Kurlu’nun gerçekleştireceği workshop’larla da, katılımcılar bu özel sanatı birebir deneyimleme fırsatını yakalayacaklar.

Türkiye’nin moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, hat sanatının en güzel örneklerinin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Hat sanatçıları Ferhat Kurlu, Ali Toy ve Mümtaz Seçkin Durdu’nun kendi çalışmaları arasından seçtikleri özel eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacağı bu özel sergi 11 Ağustos- 12 Eylül tarihleri arasında City’s Nişantaşı’nda ziyaret edilebilecek.

Hat Sanatı Workshopları- Hat’ın Büyülü Dünyasına Yolculuk
Ramazan ayı içerisinde City’s Nişantaşı’nda, 21 ve 28 Ağustos’ta saat:14.00’te gerçekleşecek hat sanatı workshoplarıyla katılımcılar hat sanatının büyülü dünyasına adım atarak, yazının sanat eserine dönüşmesini birebir deniyimleme fırsatı yakalayacaklar. Hat sanatçısı Ferhat Kurlu tarafından gerçekleştirilecek worksoplara katılım ücretsiz olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT