Yeni Fotoğraflar 2 Lucca`da

Tarihler: 04 Mart 2010 Perşembe ~ 31 Mart 2010 Çarşamba 4-31 Mart 2010

Yer: Lucca

Adres: Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 257 12 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2010 ~ Mar 31, 2010
Sıtkı Kösemen’in “Yeni Fotoğraflar #2” sergisi Mart ayı boyunca Lucca Art’da sanatseverlerle buluşuyor…

Lucca Art, 04-31 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin en önemli fotoğrafçıları arasında gösterilen Sıtkı Kösemen’i konuk ediyor. Sıtkı Kösemen’in son dönem çalışmalarından oluşan “Yeni Fotoğraflar #2” sergisi Mart ayı boyunca Lucca’nın duvarlarını süslüyor.

2001’de "Leica Camera" tarafından "2002 Leica Günlüköte" sergisinde dünyada 12 sanatçıdan biri olarak işlerine yer verilen Sıtkı Kösemen’in “Yeni Fotoğraflar #2” fotoğraf sergisi 04-31 Mart tarihleri arasında Lucca Art’da sanatseverlerle buluşuyor.

Sıtkı Kösemen’in fotoğraflarında görünür olan iki tane evren var. Biri bütün gerçekliği ile bizi içine alan, ilişkilerimizi düzenleyen, mesafeleri sabitleyen, bildiğimiz ama aşinalığı yüzünden görünmez olan evren; diğeri ise kurgusal olan, belirli temsil sistemlerince üretilen nesneler ve anlatılar evreni. Ama bu evrenler kaynaşmaz, birbiri ile konuşmaz ve uzlaşmaz, çoğu zaman çatışır ve kendi gerçeklikleri ile çerçeveye varlıklarını dayatırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT