Yılbaşı Alışveriş Günleri

Tarihler: 10 Aralık 2015 Perşembe ~ 10 Aralık 2015 Perşembe 10 Aralık 2015 10:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2015 ~ Ara 10, 2015
ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor! Yüzlerce markanın katılımı ile yılın en renkli alışveriş günleri sizleri bekliyor!

*Etkinlik günü de dahil bilet teslimatları perakende satış noktalarından devam edecektir.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, 9-10 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Ziyaretçilerine yılbaşı öncesi elit bir ortamda alışveriş yapma ayrıcalığını sağlayan ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri'nde, bu sene sürprizlerin yanı sıra bazı markaların yeni ürün lansmanları da gerçekleşecek.

150'den fazla seçkin markanın katılım göstereceği "Lüks Hediye Fuarı" olarak da nitelendirilen "ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri", kültür sanat aktiviteleri ile de desteklenecek.

Türkiye'de önemli sanatçıları destekleyen Galeri Merkur, Ara Güler'in fotoğraf kariyerinden bir kesit sergisiyle, etkinliğin sanat koridorunda ziyaretcilerle buluşuyor olacak. Ayrıca başarılı kişisel gelişim yazarı Aret Vartanyan, 9 Aralık Çarşamba günü ziyaretçilerle bir araya gelerek kitaplarını okurları için imzalıyor olacak. 2 günlük etkinlik süresince gerçekleşecek Çiçek Workshop'unda Inside Flowers, rengarenk çiçeklerle çeşitli objeleri bir araya getirerek farklı tasarımlar sunuyor olacak.

Etkinliği renklendirmek adına iyi müzik ve iyi yemeğin yanı sıra "Happy Hour" aktivitelerine de yer verilecek. Gurme ikramların, Fransız yeme-içme markası La Petite Maison tarafından yapılacağı ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, alışverişin yanı sıra konukların damak zevkine de hitap edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT