Yurdaer Altıntaş - Sessizler ve Sesliler

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 30 Mayıs 2012 Çarşamba

Yer: FMV Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03 - dahili: 1144

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ May 30, 2012

Sergide, tiyatro ve sinema başta olmak üzere tasarladığı sanat afişleriyle uluslararası üne sahip olan Yurdaer Altıntaş’ın 2011 tarihli en yeni serisi “Siyah-Beyaz ve Sessiz”den işleriyle, İstanbul Film Festivalleri kapsamındaki özel gösterimler için hazırladığı yönetmen, film ve oyuncu afişleri, tiyatro oyunları, kendi sergileri ve festivaller için tasarladığı afişlerle beraber sunuluyor.

Usta tasarımcı Bülent Erkmen, sergiye ilişkin kaleme aldığı metinde Altıntaş’ın çalışmalarını şöyle anlatıyor: ‘’Altıntaş’ın son otuz yıllık üretiminden parçalar, galeri mekânına tıpkı şehrin sahipsiz duvarlarına farklı zamanlarda asılmış afişler gibi yerleştirilmişler. Yurdaer’in eli, illüstrasyonla, harflerle, figürlerle ve boşluklarla oluşturduğu bütün resimlerde, görülebilecek veya hissedilebilecek bir yerde beliriyor ve yarım yüzyılı aşan kesintisiz ve yoğun bir mesaiyle oluşturduğu kendine özgü dili keşfetmemizde bize rehberlik ediyor’’.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT