Yusuf Taktak - Zam-Anlama

Tarihler: 15 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 31 Ağustos 2015 Pazartesi

Yer: Mine Sanat Galerisi Bodrum

Adres: Yalıkavak Palmarina Bodrum Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2015 ~ Ağu 31, 2015

Yusuf Taktak “Zam-Anlama” Sergisi 15 Ağustos Tarihinden İtibaren Mine Sanat Galerisi Bodrum Yalıkavak Palmarina’da…

Yusuf Taktak, “ZAM-ANLAMA” başlığı altında topladığı çalışmaları ile 15 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Mine Sanat Galerisi Palmarina (Yalıkavak-Bodrum) mekanında izleyiciyle buluşuyor. Çağdaş Sanatın ülkemizdeki öncü temsilcilerinden Yusuf Taktak, pentürü aşarak, kavram üzerine inşa ettiği çalışmalarıyla, izleyeni zaman kavramı üzerine düşünmeye sevk ediyor.

Sanatçı çalışmalarında, yapısal form olarak hayata gelmiş, ilerleyen süreçte yapıdan öte kültürün temel anlatısı halini almış simgelerle kurguladığı kendine has bir dil kullanıyor. Taktak’ın, kendisiyle özdeşleşen diline bu defa, kendi geçmişinden ayrışarak gelen yatay ve dikey şeritler bir zaman düzlemine gönderimde bulunuyor.

“ZAM-ANLAMA” başlıklı sergi, son dönem resimleriyle birlikte, sanatçının ilk defa seyirciyle buluşacak olan farklı teknikte ürettiği çalışmalarının da bulunduğu bir seçkiden oluşuyor.

Serginin açılış kokteyli 15 Ağustos 2015, Cumartesi Saat: 18:30’da, Mine Sanat Yalıkavak, Palmarina mekanında, sanatçının katılımıyla yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT