Büyük Moskova Sirki UFO - İPTAL

Tarihler: 19 Kasım 2017 Pazar ~ 19 Kasım 2017 Pazar 19 Kasım 2017 16:00

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir ilginiz için teşekkür ederiz. Normal Dönem FiyatlarıLoca : 450,00 TL1. Kategori : 350,00 TL2. Kategori : 300,00 TL3. Kategori : 140,00 TL4. Kategori : 95,00 TL5. Kategori : 60,00 TL6. Kategori : 40,00 TL - - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2017 ~ Kas 19, 2017
Büyük Moskova Sirki, nefes kesen ‘UFO’ gösterisiyle İstanbul’da!

Dünya üzerindeki sirkler arasında ilk üçte yer alan ‘Büyük Moskova Sirki’, 19-20 Kasım tarihlerinde hayvansız ‘UFO’ gösterisi ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda olacak. Sirk 22 metre yükseklikte emniyet kemeri olmadan izleyenlerin yüreklerini ağzına getirecek şovlarla iki saatlik bir görsel şölen sunacak.

Gösteride 6 tonluk “ufo”  kullanılıyor
100 kişinin aynı anda sahnede olacağı, görsel ve işitsel efektlerin kullanılacağı fantastik UFO ŞOV’da kurulumu 48 saat süren, gerçeğini aratmayan 6 tonluk bir “Ufo” cihazı kullanılıyor. 

Emniyet kemeri kullanılmadan hareket ediliyor
Uzun süre psikolojik hazırlık döneminden geçen akrobatlar 22 metre yükselikde her hangi bir koruma ve emniyyet kemeri olmadan gösterilerini sergiliyorlar. Çin, Japonya, Amerika ve Avrupa ülkelerinde milyonlarca insanın izlediği UFO ŞOV’da akrobatlar 100’den fazla gerçek üstü kostüm kullanıyorlar.

Uçan uzay gemileri ile sirkin kubbesinin altında tanımlanamayan, uçuşan nesneleri, gizemli varlıklarla karşılaşmayı, akrobatları, jimnastikleri, palyaçoları, hokkabazları seyreden izleyici, iki saatliğine dış dünyadan tamamen soyutlanarak bambaşka bir yolculuğa çıkıyor. 

- Kapı açılış saati etkinlik başlamadan 2 saat öncedir.- 6 yaşından küçük çocukların gösteriye katılması önerilmiyor- 6 yaş üstü her birey bilete tabidir- Flaşlı fotoğraf çekimi yasaktır- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT