Cirque Du Soleil - Varekai

Cirque Du Soleil - Varekai

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 09 Ekim 2016 Pazar

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: Bilet 99 TL - 299 TL VİP

Nereden Alınır: http://www.tixbox.com.tr/

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 9, 2016

Bekleyiş sona erdi! Gösteri sanatlarında yepyeni bir boyut açan dünyanın en ünlü canlı gösteri topluluğu Cirque du Soleil, 3,5 yıllık bir aradan sonra görkemli "Varekai" gösterisi ile İstanbul'da!

Eleştirmenler tarafından Cirque du Soleil showlarının en iyilerinden biri olarak adlandırılan Varekai, ilk kez gösterildiği 2002 tarihinden bu yana 23 ülke ve 130 şehirde 10 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi.

Varekai sözcüğü evrensel gezginler olan çingenelerin Roman dilinde "Her neresi - Wherever" anlamına geliyor. Dominic Champagne tarafından yazılan ve yönetilen bu prodüksiyon göçmen ruhuna, sirk geleneği sanatına ve ruhuna ve Varekai'ye giden yolda sonsuz bir tutkuyla arayışlarını sürdürenlere bir saygı gösterisi.

Varekai drama ve akrobasinin patlayıcı bir kaynaşımından doğuyor. Evrensel bir hareket dilinde herkese hitap eden canlı bir koreografiyle örülmüş yenilikçi müzik ve hayal dünyasından dekorlar eşliğinde, baş döndürücü beceri ve güç gösterilerinde imkansız olanı imkanlı hale geliyor. Zamanın sarkacı geri doğru gidip kadim ve nadir Gürcü Dansı sirk geleneğini selamladıktan sonra Rus Kulplu Demir Gülle ve Kaygan Zemin gibi gösteriler üzerinde devrimsel oynamaların yapıldığı geleceğe zıplıyor.

Varekai 19 farklı ülkeden 50 kişilik dansçı ve müzisyenlerden oluşan bir ekiple sahneleniyor.

Varekai'nin hikayesi
Ormanın derinliklerinde, bir volkanın zirvesinde, herşeyin mümkün olduğu olağanüstü bir dünya bulunur. Varekai dunyasi...

Gökyüzü yalnız bir genç adamı bırakıveriyor ve böylece Varekai'nin hikayesi başlıyor. Fantastik yaratıklarla dolu değişken bir dünya olan sihirli bir ormanın gölgeliklerine paraşütle inen genç adam, Ikarus, hem absürt hem de olağanüstü bir maceraya uçuyor. Bugün, zamanın kıyısında, bu katışıksız olasılıklar diyarında yeniden keşfedilen bir hayata ve dünyanın ve aklın gizemlerinden yeni bulunmuş bir harikaya ilhamlanmış büyülü sözler söyleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT