Fuerza Bruta

Tarihler: 18 Kasım 2016 Cuma ~ 18 Kasım 2016 Cuma 18 Kasım 2016 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2016 ~ Kas 18, 2016
Fuerza Bruta Gösterisi ZUBİZU Ayrıcalığıyla 18 Kasım'da Volkswagen Arena'da.

Bugüne kadar 5 milyon kişinin izlediği FuerzaBruta, Kasım ayında Vakkorama'yla ilk kez İstanbul'da!

Dünyanın en etkili gösterisi  Fuerza Bruta, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami'den sonra İstanbul'da izleyenlerin ayaklarını yerden kesecek.

18 Kasım Saat: 21:00’da Volkswagen Arena'da sadece ZUBİZU üyelerine özel bir gösteri gerçekleşecek.

Nefes kesen gösteri Fuerza Bruta;Dünya çapında 29 ülkede, 5000'in üzerinde performans ile 5 milyondan fazla izleyici ile buluştu.

10 Farklı bölüm ile 70 dakikalık büyüleyici bir deneyim sunuyor. Şaşırtıcı, heyecan verici, sürprizlerle dolu... 

Teknoloji ile sanatın bir araya geldiği Fuerza Bruta, izleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatıyor. "Brute Force”, İspanyolca’da “ağzı açık bırakacak, şaşırtıcı, heyecan verici” anlamına gelirken Fuerza Bruta, dev kadrosuyla müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir gösteri vaat ediyor.

De La Guarda’nın dünyaca ünlü yaratıcılarından Arjantinli dahi Diqui James’in sahneye koyduğu bu nefes kesen dinamik gösteriyi ZUBİZU ayrıcalığı ile izlemek için hemen ZUBİZU uygulamasını indirin, uygulama içerisindeki Fuerza Bruta kampanya sayfasından alacağınız kod ile girişi yapın. Bu gösteriye ZUBİZU ile bilet satın alan izleyiciler takip eden bir hafta içerisinde 2500 puanın sahibi olacak. Puanınızla ZUBİZU Ödülleri'nde yer alan Biletix'ten 25 TL değerinde hediye çeki ödülünü alabilirsiniz.

- Etkinlik alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. - Bu Etkinlik 13 yaş ve üstü katılımcılara önerilmektedir. - Kapılar etkinlik başlangıç saatinden 1 saat önce açılacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Etkinlik Ayakta gerçekleşecektir. - Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. - Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. - Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. - Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT