Sara Baras

Sara Baras

Tarihler: 07 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 07 Mayıs 2016 Cumartesi 07 Mayıs 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Protokol - 415.00 TL 1. Kategori - 335.00 TL 2. Kategori - 290.00 TL 3. Kategori - 235.00 TL 4. Kategori - 175.00 TL Tükendi! 5. Kategori - 122.00 TL Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2016 ~ May 7, 2016
Flamenko’ nun yıldızı dünyaca ünlü İspanyol flamenko dansçısı Sara Baras, Omia İnşaat Ana Sponsorluğunda , Good Music in Town kapsamında, IEG Live ve Piu Entertainment işbirliğiyle 7 Mayıs 2016 günü İstanbul’da Zorlu PSM’de sahne alacak.

Dünyanın en iyi 50 kadın dansçısı arasında yer alan Sara Baras, 7 Mayıs akşamı Zorlu PSM sahnesinde muhteşem dans gösterisiyle izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor. Dünyanın en büyük tiyatro salonlarında 2.500’ten fazla gösteri gerçekleştiren Sara Baras’a kalabalık dansçı grubu ve orkestra eşlik edecek.

Dünyanın en iyi kadın flamenko dansçısı
8 yaşında annesinin dans okulunda dans eğitimine başlayan Sara Baras, 1989 yılında gitarist Manuel Morao’yla birlikte sahne alarak ün kazanmaya başladı. 1993 yılında Madroño Flamenco de Montellano ödülü, 1999 ve 2001 yıllarında “En İyi Kadın İspanyol Dansı Performansçısı” dalında ödül kazandı. Merche Esmeralda’ın Mujeres gösterisinde sahne alan Sara Baras,  Antonio Canales ile Gitano’da, El Güito ile de Paris’in Théâtre du Châtelet’inde çalıştı. Manuel Morao ile 1992’de Seville Expo ve sonrasında da New York’ta dans eden ünlü yıldız, kariyerine solo dansçı olarak devam etti. Kendi şirketini kurduktan sonra Festival Nacional de Cante de las Minas’ın kapanışını yapan Sara Baras, Miki Figis’in “Flamenco Women”, Javier Balaguer’in “Escuela de Seduccion” filmi, Carlos Saura’nın “Iberie” ve “Flamenko Flamenko” filmleri, Luis Danes’in “El Sueno de Eleanor” filmlerinde rol aldı.  Görevimiz Tehlike:2 filmindeki dans sahnesiyle de büyük ses getirdi. İspanya’da aralarında National Dance Award, Gold Medal of the Arts ödüllerinin yanı sıra 2009 Flamenko Bienali’nde “Carmenin En İyi Sanatsal Yönetimi” dalında Giraldillo De Oro Ödülü’ne, Yılın En İyi Flamenko Dansçısı dalında da Flamenco Hoy Ödülü’ne ve Gold Medal of Andalucia’ya layık görülmüştür. Usta sanatçısının uluslar arası arenada kazandığı ödüller arasında Medaille de Vermeil de la Ville de Paris bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT