Wicked

Tarihler: 09 Ekim 2017 Pazartesi ~ 09 Ekim 2017 Pazartesi 01 Kasım 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Hafta İçi ve Pazar akşam seansı Ön Satış1. Kategori - 200.00 TL2. Kategori - 170.00 TL3. Kategori - 140.00 TL4. Kategori - 105.00 TL5. Kategori - 70.00 TLCuma ve Hafta Sonu seansı Ön Satış1. Kategori - 220.00 TL2. Kategori - 190.00 TL3. Kategori - 155.00 TL4. Kategori - 120.00 TL5. Kategori - 85.00 TL - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2017 ~ Eki 9, 2017
Zorlu PSM ödüllü bir Broadway müzikalini daha sizlerle buluşturuyor: Wicked! Beklenmedik bir arkadaşlığın Oz Büyücüsü evrenini şekillendirdiğini görmeye, Oz Diyarı'na yepyeni bir bakışla iyi ve kötünün tanımlarının değiştiğine şahit olmaya ve Batı'nın kötü cadısının gerçek hikayesini öğrenmeye hazır olun.

Wicked, popüler bir kız olan Glinda'nın utangaç, hep yanlış anlaşılan ve yeşil ten rengine sahip Elphaba'yla Shiz Üniversitesi'nde büyücülük öğrencisi olarak tanışmasının hikayesini anlatıyor. Diyarın daha önce anlatılmamış hikayesi olma iddiasıyla yola çıkan Wicked, "iyi" ve "kötü" kavramlarının nasıl oluştuğuna odaklanıyor. Frank L. Baum'un dünyaca ünlü hikayesi Oz Büyücüsü'ne alternatif bir arka plan hikayesi olarak yazılan müzikal, Dorothy gelmeden çok önce Oz Diyarı'nda neler olup bittiğini ve iyi kalpli peri Glinda ile Batı'nın kötü cadısının kimliklerinin nasıl oluştuğunu gözler önüne seriyor.

Yıllar içinde dünya çapında 50 milyondan fazla insan tarafından görülen ve 4 milyar dolar hasılat yapan bir fenomene dönüşen Wicked, bugüne dek 14 ülkede (Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Japonya, Almanya, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Güney Kore, Filipinler, Meksika ve Brezilya) 100'den fazla şehirde sahnelendi. Grammy, Olivier ve Tony Ödülleri de dahil olmak üzere 100'den fazla uluslararası ödülle prestijini kanıtlayan müzikal, toplam 6 dile çevrildi (Japonya, Almanca, Flemenkçe, İspanyolca, Korece, Portekizce). 15 yılda New York'taki Gershwin Theater'da da 5000'den fazla kez sahnelenerek Broadway'in gelmiş geçmiş en başarılı prodüksiyonu haline gelmesinin yanı sıra 10 yıldır yer aldığı West End sahnesinden Apollo Theater'da 4000 performansı geçti ve 7.5'tan fazla insan tarafından görüldü.

Eleştirmenler ve seyirciler tarafından beğeniyle karşılanan Wicked'ın ardında birbirinden başarılı kariyerlere sahip bir yaratıcı ekip var. Müzik ve söz yazarı Stephen Schwartz; üç Oscar, dört Grammy ve Hollywood Şöhret Yolu'nda bir yıldız sahibi. Oyunculuk ve yazarlık kariyerini televizyon ve sinemada da sürdüren Winnie Holzman'ın yazdığı müzikal; Joe Mantello'nun rejisi, 300'den fazla işte imzası olan Susan Hilferly'nin kostüm tasarımı, Kenneth Posner'ın ışık tasarımı, Tony Meola'nın ses tasarımı ve 20 yılı aşkın kariyeriyle uluslararası başarıya kavuşmuş Elaine J. McCarthy'nin prodüksiyon tasarımıyla sahneleniyor. Gregory Maguire'ın 1995 yılında yazdığı Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West romanından uyarlanan Wicked'da Elphaba ve Glinda rollerini Jacqueline Hughes ve Carly Anderson paylaşıyor.

Sahnelendiği her yerde sansasyona dönüşen, dünyanın gelmiş geçmiş en çok seyredilen ve en uzun süredir aynı başarıyla devam eden müzikallerden biri olan Wicked, Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor! Bu unutulmaz deneyimin bir parçası olmak için elinizi çabuk tutun!

- 7 yaşın üzerindeki misafirlerimize önerilir. 3 yaşın altındaki çocuklar salona alınmayacaktır.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Süre: 20 dakikalık ara dahil 165 dk.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT