2016 Türkiye Büyük Finali

Tarihler: 13 Ağustos 2016 Cumartesi ~ 13 Ağustos 2016 Cumartesi 13 Ağustos 2016 11:30

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL 2. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2016 ~ Ağu 13, 2016
*TBF biletleri 2 Ağustos 10.00'da satışa açılacaktır.

Türkiye’nin en iyi League of Legends takımı belli oluyor! Şampiyonluk Ligi’nde "Yaz Mevsimi Finalistleri", kozlarını 13 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da paylaşıyor.


League of Legends rekabeti ağustos ayında doruğa ulaşacak. 7 haftalık lig aşaması ve mevsim finalleri boyunca süren Şampiyonluk Ligi’nde rakiplerinin arasından sıyrılan iki finalist, kupa mücadelesi için Ülker Sports Arena’da buluşuyor.

Türkiye’nin en iyi takımları 5 maç üzerinden kozlarını paylaşırken, eSpor heyecanı binlerce taraftarın coşkusuyla katlanacak. Türkiye Büyük Finali’nde zafere ulaşan takım şampiyonluğunu ilan ederken, 8 bölge şampiyonuna karşı ülkemizi IWCQ’da temsil etme hakkını da elde edecek. 

Ülker Sports Arena, sürpriz etkinlikler, cosplayer’lar ve tüm biletli katılımcıların sahip olacağı Zebani Diana kostüm hediyesiyle şenlenecek. Rekabetin doruğa ulaşacağı Türkiye Büyük Finali’ni kaçırmayın!

League of Legends ve eSpor nedir?
League of Legends tempolu, rekabete dayalı bir strateji oyunudur. Profesyonel karşılaşmaları 5’e 5 oynanan League of Legends’ta takımca uygulanan taktiklerin yanı sıra refleksler de büyük önem taşımaktadır. Dünya çapında 15 farklı ülkede profesyonel ligleri düzenlenen League of Legends rekabeti, Türkiye’de gerçekleşen Şampiyonluk Ligi ile devam etmekte. Şampiyonluk Ligi’nde devlet tarafından resmi olarak lisanslanan oyuncular her yıl düzenlenen 2 mevsimde ulusal ve uluslararası başarı için mücadele ediyor. İzlenme oranlarında birçok spor branşını geride bırakan League of Legends için Türkiye’de Beşiktaş’ın başlattığı furyaya Almanya, Amerika, İngiltere, İspanya gibi ülkelerin önde gelen spor kulüpleri de katıldı ve elektronik spor branşı açarak bu alana giriş yaptı. Profesyonel League of Legends oyuncuları, uluslararası sporcu olarak tanınıyor ve diğer branşlardaki sporculara tanınan haklardan yararlanabiliyor.

Türkiye Büyük Finali biletleri yalnızca Biletix üzerinden satışa sunulmaktadır. Biletix dışındaki yerlerden satın alınan biletler iptal edilebilir.

*** Türkiye Büyük Finali için kişi başına bilet sınırı 4 olarak belirlenmiştir. 4 biletten fazla satın alım yapılması halinde ekstra biletler iptal edilecek ve bilet sahiplerine haber verilecektir. Bu limit hem internet üzerinden yapılan alımlarda hem de perakende satış noktalarında uygulanacaktır.

- Kişi başı alınabilecek bilet adeti maksimum 4’tür. 4 biletin üzerinde satın alım yapan müşterilerin biletleri iptal edilecektir.- Bir kredi kartından alınabilecek maksimum bilet adeti 4'tür. 4 biletin üzerinde satın alım yapan müşterilerin biletleri iptal edilecektir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılamaz.- 13 yaş altındaki katılımcılar velileri ile katılabilirler. Veliler için de bilet gerekmektedir.- Mutlaka yazılı giriş kapısından giriş yapılmalı aksi takdirde içeriye giriş yapılamaz. - Etkinliğe katılan sihirdarlar http://www.bit.ly/biletbarkod adresinden etkinlik sonrasında hediyelerini alabilirler. Site 17 Ağustos 2016 tarihinden itibaren aktif olacaktır.- Hediye kostüm sadece Türkiye sunucusunda geçerlidir.- İçeriye yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT